ΖΩΔΙΑ

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, αυτό είναι το κρυφό ταλέντο που σε κάνει να ξεχωρίζεις!

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, αυτό είναι το κρυφό ταλέντο που σε κάνει να ξεχωρίζεις!

Το μυστικό σου ταλέντο είναι αυτό που σου δίνει δύναμη

Ίσως έχει πάρει το μάτι σου τον παραλληλισμό των ζωδίων με κάποιους υπερήρωες, οι οποίοι διαθέτουν ειδικές και μοναδικές ικανότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για το καλό όσο και για το κακό. Οι παραλληλισμοί αυτοί είναι απλώς μια περιγραφή της ορμητικής δύναμης που διαθέτει το κάθε ζώδιο. Και για αυτό ίσως θα ήταν καλό είναι να γνωρίζεις το κρυφό ταλέντο που σου προσφέρει το ζώδιό σου. Σκέψου μόνο ότι από τη δικιά σου υπερδύναμη μπορεί να εξαρτάται η σωτηρία του κόσμου!

Και βέβαια, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλα τα ζώδια έχουν τις ανάλογες… υπερδυνάμεις, οπότε το καθένα ορίζεται από τη δική του. Όταν λοιπόν έρχονται στιγμές που νιώθεις ότι τίποτα δεν έχει σημασία, ότι δεν είσαι αρκετά καλός σε κανέναν τομέα ή ότι οι άλλοι μια χαρά είναι και χωρίς εσένα αφού δεν σε χρειάζονται, τότε θυμήσου τα δώρα που σου έχει χαρίσει το ζώδιό σου, με έμφαση στο κυριότερο.

Αν πάντως ανήκεις στα ζώδια της φωτιάς και έχεις ξεχάσει ποιο είναι το πιο ξεχωριστό σου ταλέντο, θα το θυμηθείς διαβάζοντας πιο κάτω:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η ενέργεια που διαπερνά τις φλέβες σου είναι αμέτρητη. Το...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr