ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος-Έκλειψη στον Τοξότη: Βρες τον τρόπο να κοιτάξεις ψηλά!

Πανσέληνος-Έκλειψη στον Τοξότη: Βρες τον τρόπο να κοιτάξεις ψηλά!

Η Μερική Έκλειψη στον Τοξότη, προσπαθεί να ξεμπερδέψει τα πράγματα κι όχι να τα μπερδέψει.

Ο άξονας Διδύμων – Τοξότη επιχειρεί, μέσα από την σκέψη και την ομιλία, το σχεδιασμό και την προσπάθεια, να λύσει το Γόρδιο δεσμό μεταξύ καταστάσεων που έχουν τραβήξει πολύ και μας έχουν γίνει νταλκάς και του… αναπόφευκτου.

Στην έκλειψη αυτή, συμμετέχει κι ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων, με όψη τετραγώνου. Για καλή μας τύχη, αυτός ο Άρης δεν κρατά μαχαίρι και δεν θέλει να φέρει ανατροπές και γεγονότα δυσάρεστα, αλλά παίζοντας με τις ευαίσθητες χορδές του ασυνείδητου και των συναισθημάτων, θέλει να δουλέψει σε εσωτερικό επίπεδο, φορτίζοντάς μας και τέτοιο τρόπο, ώστε όταν έρθει η ώρα να δράσουμε, να το κάνουμε, αφού θα έχουμε… πριζωθεί αρκετά.

Εδώ όμως κρύβεται και το παράδοξο της όλης κατάστασης: η δράση θα απαιτηθεί, όχι όμως η παράλογη, η εκρηκτική, η πομπώδης ή η παρορμητική. Ο Δίδυμος, ο Τοξότης κι ο Ιχθύς, που συμμετέχουν σε αυτή την όψη, σου ζητούν να πράξεις με λογική, χωρίς φόβο, με ήπιο τρόπο, έτσι ώστε να μην δημιουργήσεις κύματα αντιδράσεων, αλλά να δρέψεις βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr