ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 4 ζώδια είναι μάστερ στο ερωτικό παιχνίδι!

Αυτά τα 4 ζώδια είναι μάστερ στο ερωτικό παιχνίδι!

Είναι οι αδιαμφισβήτητοι μάστερ του φλερτ!

Για μερικούς ανθρώπους το να γνωρίζουν πώς να φλερτάρουν είναι κάτι που τους βγαίνει πολύ φυσικά και το κάνουν χωρίς καν να χρειαστεί να σκεφτούν. Γενικά, τα άτομα που είναι μάστερ στο φλερτ έχουν γοητεία, ξέρουν να σε κολακέψουν και απολαμβάνουν να συναναστρέφονται με τους άλλους. Ίσως να μην έχουν συγκεκριμένο στόχο όταν φλερτάρουν, αλλά συνήθως πετυχαίνουν αποτελέσματα.

Φαίνεται ότι ξέρουν ακριβώς τι να κάνουν ή να πουν για να σε μπλέξουν στα δίχτυα τους και συνήθως ακροβατούν ανάμεσα στο να σε κομπλιμεντάρουν και να σε χειρίζονται. Οπότε, μάλλον είναι δύσκολο να αντισταθείς σε κάποιον που ξέρει να «παίζει στα δάχτυλα» το ερωτικό παιχνίδι. Μπορεί στο πίσω μέρος του μυαλού σου να αμφισβητείς τα κίνητρά τους, όμως ακόμα και τότε έχουν πετύχει να σε γοητεύσουν. Γιατί το ερωτικό παιχνίδι είναι τέχνη και όσοι το κάνουν καλά είναι πραγματικοί καλλιτέχνες σε αυτόν τον τομέα.

Ποια είναι όμως τα ζώδια που, αν τα βαθμολογούσες, θα τους έβαζες άριστα στο ερωτικό παιχνίδι;

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι πρωτοπόροι στο ερωτικό παιχνίδι, γιατί μπορούν να το κάνουν διασκεδαστικό, τολμηρό και γεμάτο ζωντάνια. Όλοι θέλουν την παρέα μαζί τους και γι’ αυτό είναι δημοφιλείς σε οποιονδήποτε κοινωνικό κύκλο. Επίσης είναι παθιασμένοι και πολύ σέξι, οπότε όταν κάποιο άτομο τους τραβήξει το ενδιαφέρον, θα το κυνηγήσουν. Διακρίνονται από τόλμη και αυτοπεποίθηση και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν την πρώτη κίνηση.

Το φλερτ για τον Κριό μπορεί να μοιάζει με ένα παιχνίδι στο οποίο δεν θέλει να χάσει με τίποτα. Επίσης, επειδή είναι...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr