ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που δεν ξέρουν να ακούν τους άλλους

Τα 5 ζώδια που δεν ξέρουν να ακούν τους άλλους

Δεν είναι καθόλου καλοί ακροατές

Εάν ψάχνεις έναν άνθρωπο που θα ακούσει τον πόνο σου και θα σε καταλάβει, μην απευθυνθείς ποτέ σε ένα από τα παρακάτω ζώδια. Βαριούνται ή αποφεύγουν με κάθε πιθανή και απίθανη δικαιολογία τα δράματα και τα προβλήματα των άλλων. Δεν θα σου προσφέρουν τον ώμο τους για να κλάψεις. Τσάμπα θα σπαταλήσεις το σάλιο σου, αφού από το ένα αφτί τους μπαίνουν κι από το άλλο τους βγαίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος μιλάει πολύ... Πάρα πολύ. Αλλά το θέμα είναι ότι ή θα μιλάει για τον εαυτό του ή απλώς θα κουτσομπολεύει. Αν πας να μιλήσεις για ένα πρόβλημά σου, θα χαλαστεί, θα πέσει ψυχολογικά και ή θα σε κοιτάει, κουνώντας το κεφάλι συγκαταβατικά, αλλά χωρίς να ακούει λέξη και τελικά θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Και θα μείνεις εσύ με τον πόνο σου και να μην έχεις με ποιον να τον μοιραστείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι κακός ακροατής γιατί αποστασιοποιείται. Είναι ο τύπος που φιλοσοφεί, που βλέπει μόνο την μεγάλη εικόνα, που θα ψάξει να βρει το βαθύτερο νόημα των πραγμάτων, θα σου πετάξει μια θεωρία και θα ξεφύγει από το θέμα. Θα λες εσύ τον καημό σου κι αυτός θα λέει... τα δικά του. Άκρη δεν θα βγάλετε. Γενικά ο Υδροχόος είναι έξυπνος, με μυαλό που στροφάρει, αλλά δεν είναι και τόσο εποικοινωνιακός ώστε να μπορεί να σου δώσει να καταλάβεις τι ακριβώς εννοεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr