ΖΩΔΙΑ

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 17/6 έως και 23/6;

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 17/6 έως και 23/6;

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Αστρικές επιρροές, από 17/6 έως και 23/6

Κατ’ αρχάς, η Νέα Σελήνη της 21ης Ιουνίου, που ταυτόχρονα είναι και Ηλιακή έκλειψη, αφήνει το αστρικό της αποτύπωμα στις 6 και 13΄ των Διδύμων και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί στις 26 ή 27 Μαΐου ή είσαι Τοξότης γεννημένος/η στις 27 και 28 Νοεμβρίου. Εδώ τα προσωπικά θέματα και οι συνεργασίες έχουν τον πρώτο λόγο.

Επιπρόσθετα, η επιρροή της θα γίνει αισθητή, είτε άμεσα, είτε μέσα στους επόμενους μήνες κι αν είσαι Παρθένος γεννημένος/η στις 28 και 29/9 ή ανήκεις στο ζώδιο των Ιχθύων κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 24 και 25/2. Τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά θέματα θα είναι αντίστοιχα το διακύβευμα.

-Κατά τα άλλα, ο αστρικός Ερμής, που συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις αλλά και διαβάσματα, θα κινηθεί ανάδρομα από την 21η μέχρι την 20η μοίρα των Διδύμων και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 10/6 μέχρι τις 11/6. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Τοξότης γεννημένος/η από τις 12/12 μέχρι τις 13/12, με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους. Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αν είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 11/9 μέχρι τις 12/9 ή είσαι Ιχθύς γεννημένος/η από τις 10/3 έως τις 11/3.

Ο Ερμής θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 12/7, καλώντας σε να επιληφθείς θεμάτων που εκκρεμούν και κενών που πρέπει να συμπληρωθούν, προκειμένου να ολοκληρωθεί μια υπόθεσή σου. Σε αυτό το διάστημα δε, μπορεί να προκύψουν ποικίλες αναποδιές σε σχέση με εκείνα που «έτρεχαν» κανονικά μέχρι τώρα κι όσες περισσότερες εναλλακτικές λύσεις διαθέτεις, τόσο το καλύτερο. Επιπλέον, ότι νέο δρομολογηθεί είτε θα μπλοκάρει, είτε θα χρειαστεί αναθεώρηση στην πορεία του.

- Η αστρική Αφροδίτη, που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr