ΖΩΔΙΑ

Δεν ισχύουν όλα όσα ακούς για τον Ανάδρομο Ερμή

Δεν ισχύουν όλα όσα ακούς για τον Ανάδρομο Ερμή

Πίστεψέ μας, κάποια από αυτά είναι παρατραβηγμένα!

Ο/η πρώην σου έστειλε ένα περίεργο μήνυμα και δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί ή σου ζητάει δεύτερη ευκαιρία; Ξέχασες να φορτίσεις το κινητό σου και έμεινες από μπαταρία στην άκρη του πουθενά ή διακόπηκε μια σοβαρή συζήτηση που είχες; Η πτήση ή γενικά η αναχώρησή σου καθυστέρησε ή ακυρώθηκε ή έχασες το πλοίο, το τρένο, το αεροπλάνο κλπ; Το προγραμματισμένο σου ραντεβού αναβλήθηκε;

Αναρωτιέσαι τι γίνεται; Τίποτα φοβερό. Απλά, είναι ο Ερμής ανάδρομος. Άλλωστε ούτε πρώτη φορά είναι και σίγουρα δε θα είναι κι η τελευταία. Καθ’ όλη τη διάρκεια της «οπισθοδρομικής» του πορείας θα σου συμβούν και θα ακούσεις διάφορα: καταστράφηκαν σχέδια για το σ/κ ή για ένα ταξίδι, ότι κινητά, laptop και pc «τα παίξανε», συμφωνίες και συναντήσεις αναβάλλονται για ποιος ξέρει πότε, συνεννόηση δεν υπάρχει ούτε για δείγμα, ξέχασες τον θερμοσίφωνα αναμμένο ή έχασες τα κλειδιά και γενικώς προβλήματα της καθημερινότητας που θα «σκάσουν».

Ας πάμε όμως να δούμε κάποιες αλήθειες, κάποιους μύθους και κάποια περίεργα για τον ανάδρομο Ερμή που έχεις ακούσει ή δε γνωρίζεις!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr