ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα ζώδια που τους αρέσει να κάνουν τον «δικηγόρο του διαβόλου»

Αυτά είναι τα ζώδια που τους αρέσει να κάνουν τον «δικηγόρο του διαβόλου»

Θα διαφωνήσουν μαζί σου, ακόμα και χωρίς λόγο

Κάνοντας ένα «τεστ» αυτογνωσίας, πόσο εριστικό θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου; Είναι σχεδόν βέβαιο ότι σε μια τέτοια ερώτηση οι περισσότεροι θα απαντούσαν ότι είναι αρκετά ισορροπημένοι και διαφωνούν με τον άλλον μόνο όταν είναι απαραίτητο. Δηλαδή, όταν κάποιος τους χλευάζει, τους προκαλεί, «πατάει τα κουμπιά τους» και γενικά για αιτίες αυτού του είδους.

Σίγουρα αυτό ακούγεται μια χαρά, αλλά αν θέλουμε να λέμε την αλήθεια, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι κάποια άτομα είναι πιο ευερέθιστα από κάποια άλλα. Υπάρχουν άνθρωποι που νιώθουν την ανάγκη να διαφωνούν διαρκώς με τα άτομα του περιβάλλοντός τους. Είναι αυτό που λέμε ευέξαπτοι, αμετακίνητοι, πεισματάρηδες, ξερόλες ή άτομα που απλώς τους αρέσει να βασανίζουν το μυαλό τους και συνεπώς και το μυαλό των άλλων.

Στην αστρολογία, είναι σαφές ότι κάποια ζώδια είναι πιο εριστικά ή πιο ευέξαπτα από κάποια άλλα, για τους δικούς του λόγους το καθένα. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις αυτά τα ζώδια, καθώς και τις αιτίες που τα οδηγούν στο να είναι εριστικά ή προκλητικά σε κάθε διάλογο που συμμετέχουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι πολύ γνωστός για το πείσμα του. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι ταγμένος στο δικό του τρόπο σκέψης και πράξης και είναι εξαιρετικά δύσκολο να πειστεί για οτιδήποτε ξεφεύγει από τα δεδομένα του.

Μπορείς αν θέλεις να δοκιμάσεις να τον κάνεις να δει τα πράγματα από τη δική σου σκοπιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τον πείσεις να υιοθετήσει και την άποψή σου. Το καλό είναι ότι η καρδιά του Ταύρου είναι συνήθως με τη σωστή πλευρά.

Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να καταβάλει υπεράνθρωπη προσπάθεια για να παραδεχτεί ότι εσύ είσαι με τη σωστή και εκείνος με την λάθος πλευρά. Τις περισσότερες φορές, πολεμάει με νύχια και με δόντια προκειμένου να αντικρούσει όλα σου τα επιχειρήματα, ώστε να διατηρήσει ακέραια την πεποίθησή του ότι εκείνος έχει την σωστή άποψη.

ΛΕΩΝ

Είναι γνωστό ότι ο Λέων είναι πολύ ευαίσθητος όταν συγκριθεί με τα υπόλοιπα ζώδια, οπότε οτιδήποτε μπορεί να εκλάβει προσωπικά, θα το κάνει. Επίσης, όπως ο Ταύρος, είναι δύσκολο για τον...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr