ΖΩΔΙΑ

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ιδού η βασική αιτία που είσαι «φευγάτος» μέσα στη σχέση σου!

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ιδού η βασική αιτία που είσαι «φευγάτος» μέσα στη σχέση σου!

Μήπως ξαφνικά το ταίρι σου δεν σου δίνει τόση σημασία;

Μήπως σου έχει συμβεί να είσαι μαζί με τον/την σύντροφό σου, αλλά να μην βρίσκεται πραγματικά «εκεί»; Μήπως οι συζητήσεις, οι εκδηλώσεις αγάπης και συναισθημάτων έχουν μειωθεί ή περνάει όλο και περισσότερο χρόνο με τον εαυτό του;

Γιατί άραγε ξαφνικά απομακρύνεται από κοντά σου; Εντάξει, το να κρατιούνται κάποιες αποστάσεις σε ένα ζευγάρι μπορεί να είναι και απολύτως υγιές, αλλά αν ο/η σύντροφός σου σε κάνει να νιώθεις μόνος ή απομονωμένος, πιθανότατα πρέπει να αρχίσεις ν’ ανησυχείς.

Αρχικά, προσπάθησε να μην πανικοβληθείς και λάβε υπόψη ότι όπως ακριβώς εξελισσόμαστε ως άτομα, έτσι και οι σχέσεις με την πάροδο του χρόνου υφίστανται αλλαγές. Η δυναμική αλλάζει και το επίπεδο οικειότητας και εγγύτητας μεταξύ δύο ατόμων είναι φυσικό να υφίσταται διακυμάνσεις. Να έχει δηλαδή σκαμπανεβάσματα, κάτι σαν την άμπωτη και παλίρροια.

Επειδή λοιπόν ο σύντροφος σου τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να απομονώνεται ή να κλείνεται στον εαυτό του, δεν σημαίνει ότι τελείωσε και η σχέση σας. Ακόμα κι αν σου φαίνεται δύσκολο, προσπάθησε να κάνεις το καλύτερο δυνατό για να μην καταλήξεις σε μια αντιπαραγωγική διαφωνία, αλλά να συζητήσεις ειλικρινά και με κατανόηση τα αίτια της απομάκρυνσης.

Οι σχέσεις δεν προχωρούν από μόνες τους. Χρειάζονται δουλειά. Εάν κάθε φορά που η συμπεριφορά σου ήταν κάπως διαφορετική, ο/η σύντροφός σου έδειχνε παραιτημένος από την προσπάθεια να σε καταλάβει, τότε σίγουρα δεν θα έκανες μαζί του μακροχρόνια σχέση. Το να απομακρυνθείς πρόωρα από μια σχέση είναι κάτι που αργότερα θα μετανιώσεις. Το πόσο αποτελεσματικά θα είναι τα έργα ή τα λόγια σου προκειμένου να προσεγγίσεις ξανά τον/την σύντροφό σου, θα κριθεί από το πόσο τον καταλαβαίνεις. Και εδώ, η αστρολογία μπορεί να σταθεί ένας καλός οδηγός.

Παρακάτω, αναφέρεται ο βασικός λόγος που ένα ζώδιο της φωτιάς, μπορεί να έχει ξαφνικά απομακρυνθεί από μια σχέση και με ποιον τρόπο θα μπορούσες να επαναφέρεις την επαφή και την επικοινωνία μεταξύ σας.

ΚΡΙΟΣ

Εάν σχετίζεσαι με Κριό, σίγουρα έχεις παρατηρήσει ότι είναι ένα άτομο εκρηκτικό, αποφασιστικό και με ισχυρή προσωπικότητα. Είναι πιθανό αρχικά να σε τράβηξε η τολμηρή φύση του/της, το πρωτοποριακό πνεύμα και η θέληση να πετύχει σε όλους τους τομείς, τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού.

Εσύ μπορεί να νιώθεις ότι έχει απομακρυνθεί από κοντά σου τον τελευταίο καιρό, αλλά ίσως να έχει απλά επιδοθεί στο να πετύχει κάποιους στόχους εκτός της σχέσης σας.

Εάν πάντως ένας Κριός αντιπαθεί κάτι, είναι οι άνθρωποι με αδύναμο χαρακτήρα και με έλλειψη φιλοδοξιών. Φρόντισε λοιπόν να εργάζεσαι σκληρά για τους δικούς σου στόχους και ο/η Κριός θα νιώσει ξανά σεβασμό για σένα και θα έρθει πάλι πιο κοντά σου.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΛΕΩΝ

Ένα Λιοντάρι, παρά τη λαμπερή εξωτερική του παρουσία, δεν αγαπά τίποτα περισσότερα από το να το λατρεύουν και να το θαυμάζουν. Ο θαυμασμός και η λατρεία προς το πρόσωπό του δεν είναι ποτέ αρκετή για έναν Λέοντα. Αν διαπιστώσεις ότι σιγά-σιγά απομακρύνεται από την σχέση σας, σιγουρέψου ότι δεν έχεις σταματήσει την προσπάθεια να τον τοποθετείς στο επίκεντρο της προσοχής.

Να ξέρεις ότι, ακόμα κι αν δεν το δείχνει, ο Λέων ονειρεύεται...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr