ΖΩΔΙΑ

Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω: Το συναίσθημα και τα «πρέπει» σε σύγκρουση!

Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω: Το συναίσθημα και τα «πρέπει» σε σύγκρουση!

Η Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω δεν πρέπει να σε τρομάζει

Είναι μια ακόμη καλοκαιρινή Σεληνιακή έκλειψη (η πρώτη έγινε ήδη στον Τοξότη τον προηγούμενο μήνα), που θα σε βάλει σε σκέψεις, αλλά μπορεί και να σε βγάλει και από αδιέξοδα.

Είναι αλήθεια ότι οι Σεληνιακές Εκλείψεις μας επηρεάζουν με τρόπο έντονο: η ψυχολογία αλλάζει και οι εσωτερικές δυνάμεις βρίσκονται σε σύγχυση. Εδώ να σου θυμίσω ότι ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος στον Καρκίνο (ορθοδρομεί στις 13 του μήνα), άρα, το συναίσθημα και η αίσθηση του «πρέπει», όχι μόνο θα έρθουν σε σύγκρουση, αλλά το αποτέλεσμα, θα είναι και λιγάκι κωμικό, στην καλύτερη.

Ο Ήλιος στον Καρκίνο, ο Ερμής ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο, η Σελήνη στον Αιγόκερω, ο Δίας, ο Κρόνος κι ο Πλούτωνας, από την άλλη, κοιτιούνται με δυσπιστία, την ίδια στιγμή που ο Άρης είναι στον Κριό και τετραγωνίζει και τον Αιγόκερω, μα και τον Καρκίνο! Η Αφροδίτη σφυρίζει αδιάφορα από τους Διδύμους κι έτσι τα πράγματα διαμορφώνονται ως εξής:

Θα κληθούμε να βάλουμε μια τάξη στα συναισθήματά μας, να «ξεκολλήσουμε» από ό,τι μας κρατάει πίσω και να δράσουμε με αποφασιστικότητα για να αλλάξουμε σελίδα στη ζωή μας. Υπάρχει μια σοβαρή πιθανότητα να εκφραστούμε πιο άγαρμπα από όσο πρέπει ή να εκφράσουμε τελείως λάθος προθέσεις (ας είναι καλά ο ανάδρομος Ερμής και ο δυναμικός Άρης που σπρώχνουν με αγένεια ο ένας τον άλλον). Στην πραγματικότητα όμως, το ζητούμενο είναι να αναγνωρίσουμε τι μας πονάει και, με τη βοήθεια του Αιγόκερω, να το φέρουμε στις σωστές του διαστάσεις και να το αντιμετωπίσουμε ευθέως και χωρίς περιστροφές (δες το καθαρά, κάνε κατά μέτωπο επίθεση στο πρόβλημα και ξεμπέρδευε μαζί του!).

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr