ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν το μεγαλύτερο σεξαπίλ!

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν το μεγαλύτερο σεξαπίλ!

Αυτά τα ζώδια ξεχωρίζουν ανάμεσα στα υπόλοιπα λόγω του σεξαπίλ

Η σεξουαλική έλξη είναι πολύ σημαντική στο ανθρώπινο είδος (και όχι μόνο) κι αυτό δύσκολα θα μπορούσε να το αρνηθεί κάποιος. Εντάξει, η ομορφιά είναι επιφανειακή και όχι παντοτινή. Όμως, αν βρεθείς σε ένα δημόσιο χώρο ή σε ένα κατάστημα και σου πει κάποιος «είσαι τόσο σέξι που θέλω να σε πάρω εδώ και τώρα» να είσαι σίγουρος/η ότι δεν είναι η εμφάνιση ή τα ρούχα που φοράς, τα οποία προκάλεσαν αυτήν την αντίδραση. Το σεξαπίλ έχει να κάνει κυρίως με την αυτοπεποίθηση και την έλλειψη φόβων ή αναστολών. Είναι αυτή η αίσθηση έκστασης και διέγερσης που δημιουργείται όταν κάποιος/α σε έλκει τόσο πολύ που με δυσκολία μπορείς να σκεφτείς κάτι άλλο, πέρα από την σεξουαλική επαφή μαζί του. Ανεξαρτήτως, ποιος είσαι, αν το σεξαπίλ είναι σημαντικό για σένα, δεν είναι ντροπή να επιθυμείς ένα ταίρι που θα βάλει φωτιά στα… σεντόνια σου.

Όσον αφορά στα ζώδια, μετά από παρατηρήσεις, έχει πράγματι υπάρξει ένα συμπέρασμα για το ποια είναι αυτά που εκπέμπουν σεξαπίλ περισσότερο από άλλα που δεν δείχνουν προς τα έξω το πόσο σεξουαλικά άτομα είναι ή δεν είναι.

Είτε αγαπάς την έκσταση και την περιπέτεια είτε η καρδιά σου πεταρίζει όταν συναντάς κάποιον/α που αποπνέει σεξουαλικότητα, διάβασε πιο κάτω ποια είναι τα 3 ζώδια που με το που τα βλέπεις, θέλεις να τα… στριμώξεις σε μια γωνιά και ό,τι ήθελε προκύψει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένα ελεύθερο πνεύμα. Πηγαίνει εκεί που θέλει να πάει, κάνει αυτό που θέλει να κάνει, και δεν νιώθει καθόλου ντροπή για να εκφράσει τον εαυτό του ή τη σεξουαλικότητά του, ανεξαρτήτως που βρίσκεται. Είναι ο τύπος που θα χορέψει και θα τραγουδήσει χωρίς να ενδιαφέρεται αν τον βλέπουν ή τον ακούνε κάποιοι που θα ασκήσουν κριτική. Η αυτοπεποίθηση και η ανεξαρτησία του Τοξότη τον κάνει ένα από τα πιο σέξι ζώδια. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι χαρούμενο και περιπετειώδες. Δεν πτοείται εύκολα από τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες της ζωής και μπορεί να βρει παντού μια αφορμή για διασκέδαση. Είναι ένα ζώδιο εμπνευσμένο και συναρπαστικό, που ξεχειλίζει από σεξαπίλ και όπου βρεθεί θα σε σημαδέψει αυθορμήτως με τα βέλη του και θα διεγείρει στον ύψιστο βαθμό τον πόθο και το πάθος σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr