ΖΩΔΙΑ

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, ιδού η βασική αιτία που είσαι «φευγάτος» μέσα στη σχέση σου!

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, ιδού η βασική αιτία που είσαι «φευγάτος» μέσα στη σχέση σου!

Ποια είναι η βασική αιτία που ένα ζώδιο της γης αδιαφορεί ξαφνικά για τον σύντροφό του;

Γιατί άραγε ξαφνικά απομακρύνεται από κοντά σου; Εντάξει, το να κρατιούνται κάποιες αποστάσεις σε ένα ζευγάρι μπορεί να είναι και απολύτως υγιές, αλλά αν ο/η σύντροφός σου σε κάνει να νιώθεις μόνος ή απομονωμένος, πιθανότατα πρέπει να αρχίσεις ν’ ανησυχείς.

Αρχικά, προσπάθησε να μην πανικοβληθείς και λάβε υπόψη ότι όπως ακριβώς εξελισσόμαστε ως άτομα, έτσι και οι σχέσεις με την πάροδο του χρόνου υφίστανται αλλαγές. Η δυναμική αλλάζει και το επίπεδο οικειότητας και εγγύτητας μεταξύ δύο ατόμων είναι φυσικό να υφίσταται διακυμάνσεις. Να έχει δηλαδή σκαμπανεβάσματα, κάτι σαν την άμπωτη και παλίρροια.

Επειδή λοιπόν ο σύντροφος σου τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να απομονώνεται ή να κλείνεται στον εαυτό του, δεν σημαίνει ότι τελείωσε και η σχέση σας. Ακόμα κι αν σου φαίνεται δύσκολο, προσπάθησε να κάνεις το καλύτερο δυνατό για να μην καταλήξεις σε μια αντιπαραγωγική διαφωνία, αλλά να συζητήσεις ειλικρινά και με κατανόηση τα αίτια της απομάκρυνσης.

Παρακάτω, αναφέρεται ο βασικός λόγος που ένα ζώδια της Γης, μπορεί να έχει ξαφνικά απομακρυνθεί από μια σχέση και με ποιον τρόπο θα μπορούσες να επαναφέρεις την επαφή και την επικοινωνία μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ως ζώδιο της Γης, ο Ταύρος δεν εκτιμά τίποτα περισσότερο από την σταθερότητα και την εμπιστοσύνη. Είναι εξαιρετικός στο να αντιλαμβάνεται πότε κάποιος είναι ψεύτικος ή ανέντιμος.

Εάν ο/η σύντροφος Ταύρος αρχίσει να απομακρύνεται νοητικά ή συναισθηματικά από κοντά σου, μπορεί να αισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Αν πρόκειται για μια νέα σχέση, καλό θα είναι να αναρωτηθείς μήπως το παρακάνεις με το να προσπαθείς να τον/την εντυπωσιάσεις με το να δείξεις κάτι που δεν είσαι. Και αν το κάνεις, σταμάτησέ το αμέσως, γιατί ο Ταύρος μπορεί να μυριστεί οτιδήποτε μη αυθεντικό από χιλιόμετρα μακριά.

Λάβε υπόψη ότι δεν είναι ο τύπος που θα εκδηλώσει τα συναισθήματά του με πάθος, όσο κι αν αυτό σιγοκαίει μέσα του. Μπορεί να σε δοκιμάζει για να δει αν έχεις τα φόντα να εξελιχθείς σε έναν καλό σύντροφο σε βάθος χρόνου. Εάν είστε αρκετό χρόνο μαζί, ρώτησε τον εαυτό σου αν κάτι άλλαξε σε σένα πρόσφατα.

Οι Ταύροι χρειάζονται κάποιον στον οποίο θα βασίζονται και που θα έχει αρκετό ψυχικό σθένος για να αντιμετωπίζει

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Ρoή Ειδήσεων