ΖΩΔΙΑ

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, ιδού η βασική αιτία που είσαι «φευγάτος» μέσα στη σχέση σου!

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, ιδού η βασική αιτία που είσαι «φευγάτος» μέσα στη σχέση σου!

Ποια είναι η βασική αιτία που ένα ζώδιο του αέρα αδιαφορεί ξαφνικά για τον σύντροφό του;

Επειδή ο σύντροφος σου τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να απομονώνεται ή να κλείνεται στον εαυτό του, δεν σημαίνει ότι τελείωσε και η σχέση σας. Ακόμα κι αν σου φαίνεται δύσκολο, προσπάθησε να κάνεις το καλύτερο δυνατό για να μην καταλήξεις σε μια αντιπαραγωγική διαφωνία, αλλά να συζητήσεις ειλικρινά και με κατανόηση τα αίτια της απομάκρυνσης. Το να απομακρυνθείς πρόωρα από μια σχέση είναι κάτι που αργότερα θα μετανιώσεις. Το πόσο αποτελεσματικά θα είναι τα έργα ή τα λόγια σου προκειμένου να προσεγγίσεις ξανά τον/την σύντροφό σου, θα κριθεί από το πόσο τον καταλαβαίνεις.

Παρακάτω, αναφέρεται ο βασικός λόγος που ένα ζώδια του αέρα, μπορεί να έχει ξαφνικά απομακρυνθεί από μια σχέση και με ποιον τρόπο θα μπορούσες να επαναφέρεις την επαφή και την επικοινωνία μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι περίπλοκα όντα και συχνά προκαλούν σύγχυση στους άλλους ανθρώπους. Το σύμβολό τους είναι δύο δίδυμα παιδιά που κοιτούν σε αντίθετες κατευθύνσεις, λόγω της διπλής τους φύσης και του βαθιού χάσματος που νιώθουν ανάμεσα στην πνευματική και την υλιστική πλευρά της ζωής.

Επίσης είναι νευρικοί, ασταθείς, έχουν τάσεις για κατάθλιψη και βαριούνται εύκολα. Συνεπώς δεν είναι απίθανο ο/η σύντροφος Δίδυμος να νιώθει μπερδεμένος με τα συναισθήματά του και να μην μπορεί να τα εκφράσει. Αυτό μπορεί να...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr