ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που προτιμούν το περιστασιακό σεξ από τις σχέσεις!

Τα 3 ζώδια που προτιμούν το περιστασιακό σεξ από τις σχέσεις!

Αν μπορούσαν, δεν θα έκαναν ποτέ σχέση...

Για μερικούς ανθρώπους, το καλύτερο σεξ γίνεται μέσα σε μια σχέση όπου υπάρχει δέσμευση. Αισθάνονται πιο ελεύθεροι να εκφράσουν χωρίς αναστολές την σεξουαλικότητά τους με έναν σύντροφο που τον βλέπουν σοβαρά. Και βέβαια αυτό μπορεί να είναι σπουδαίο, αλλά δεν ισχύει για όλους, πράγμα το οποίο είναι επίσης εντάξει.

Υπάρχουν κι εκείνοι που προτιμούν το περιστασιακό σεξ, χωρίς δεσμεύσεις, αφού πιστεύουν ότι οι έννοιες δέσμευση και σεξουαλικότητα δεν πάνε απαραίτητα μαζί. Και ενώ είναι σίγουρα ικανοί να δεσμευτούν με το σωστό άτομο, τη σωστή στιγμή, δεν βιάζονται και ιδιαίτερα να «κλειδώσουν» καταστάσεις. Αυτό εν μέρει οφείλεται στο ότι δεν απαιτούν μια βαθύτερη, πιο μακροπρόθεσμη σύνδεση προκειμένου να έχουν ένα ικανοποιητικό και υγιές σεξ. Επιπλέον, τείνουν να υιοθετούν την άποψη ότι η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής!

Οπότε, εάν αυτή τη στιγμή είστε σε μια φάση της ζωής σας που αντί για μια μόνιμη σχέση προτιμάτε κάτι περιστασιακό και… παιχνιδιάρικο, δείτε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που αγαπούν το ανέμελο σεξ και θα μπορούσαν να τραβήξουν την προσοχής σας:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί ως το πιο φιλοπερίεργο ζώδιο και έχουν κερδίσει αυτήν τη φήμη. Τους αρέσει να εξερευνούν τους ανθρώπους και να έρχονται κοντά τους, αλλά δεν κολλάνε για πολύ με κάποιον, αν δεν πυροδοτήσει το ενδιαφέρον τους. Δεν δένονται γρήγορα με τους άλλους, οπότε, ακόμα κι αν κάποια σχέση τους δεν δείχνει να εξελίσσεται, μπορούν να εκδηλώνουν τον εαυτό τους με σχετική ευκολία. Επίσης το να κάνουν σεξ που και που με κάποιον είναι κάτι που τους βγαίνει απολύτως φυσικά. Απολαμβάνουν το φλερτ, την αναζήτηση και την εξερεύνηση ενός νέου παρτενέρ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουν να μείνουν μαζί του για πολύ.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr