ΖΩΔΙΑ

Μήπως η οικονομική σου κατάσταση επηρεάζεται από το ζώδιό σου;

Μήπως η οικονομική σου κατάσταση επηρεάζεται από το ζώδιό σου;

Λίγοι είναι εκείνοι που έχουν αναρωτηθεί, με ποιον τρόπο το ζώδιό τους επηρεάζει τη σχέση που έχουν με τα χρήματα.

Ακριβώς για αυτό, την επόμενη φορά που κάποιος θα μας κατηγορήσει ως υπερβολικά σπάταλους, καλά θα κάνουμε πριν επωμιστούμε αυτόν τον χαρακτηρισμό, να ρίξουμε πρώτα μία ματιά στην Προσωπική Πρόβλεψη ενός έτους του Astrology.gr! Πρόκειται για έναν προσωποποιημένο τόμο, ο οποίος εξετάζει και αναλύει τις διελεύσεις των πλανητών για τους επόμενους 12 μήνες, ερμηνεύοντας τα σημαντικά γεγονότα που θα προκύψουν στη ζωή μας, συνεπώς και τα οικονομικά μας.

Ίσως με αυτόν τον τρόπο καταλάβουμε πως δεν φταίμε εμείς που ήδη από τα μέσα του μήνα, έχουμε ξοδέψει περισσότερα χρήματα από όσα υπολογίζαμε, αλλά πρόκειται για κάποια «ιδιοτροπία» των άστρων, που καλό θα ήταν να περιορίσουμε με τις πράξεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι περιπετειώδεις, ανταγωνιστικοί, δημιουργικοί και ευέξαπτοι. Όλα αυτά είναι που συντελούν στο να πετυχαίνουν με οτιδήποτε καταπιάνονται, να επιθυμούν το καλύτερο για τον εαυτό τους, να κερδίζουν πολλά χρήματα. Συνήθως γίνονται σπάταλοι με σκοπό να ανταγωνιστούν και να κερδίσουν τους άλλους (πχ. δημοπρασίες), ο λόγος όμως που καταλήγουν να ξοδεύουν περισσότερα από όσα παράγουν, είναι γιατί δεν έχουν μία απόλυτα ρεαλιστική εικόνα του εισοδήματός τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Ρoή Ειδήσεων