ΖΩΔΙΑ

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, για αυτόν το λόγο δεν είσαι έτοιμος για σχέση!

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, για αυτόν το λόγο δεν είσαι έτοιμος για σχέση!

Για ποιο λόγο ένα ζώδιο του νερού αποφεύγει να εμπλακεί σε μια σχέση;

Κάθε άνδρας μπορεί να βρεθεί σε μια κατάσταση, όπου η λέξη «σχέση» θα τον τρομάζει. Απευθυνόμενοι στην αστρολογία, διαπιστώνουμε ότι όλοι οι άντρες είναι πιθανό να αποφεύγουν τις σχέσεις, αλλά ο καθένας για διαφορετικό λόγο, ανάλογα με το ζώδιό του. Είτε, λοιπόν, βγαίνετε ραντεβού λίγους μήνες, είτε έχετε αποφασίσει να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, μπορούμε να μαντέψουμε κάποιους λόγους που ένας άντρας, μπορεί ν' αρχισει να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση όταν ανοίξει μια συζήτηση σχετικά με τη δέσμευση.

Στις παρακάτω γραμμές, θα μας απασχολήσουν οι λόγοι για τους οποίους οι άνδρες που ανήκουν στα ζώδια του νερού συχνά αναβάλλουν όσο μπορούν το να «νοικοκυρευτούν» και στη συνέχεια να δημιουργήσουν μια οικογένεια.

Ιδού, λοιπόν, γιατί ένας Καρκίνος, Σκορπιός ή Ιχθύς δεν είναι έτοιμος να δεσμευτεί σε μια σχέση μαζί σου:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι άντρες Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι, και όταν νιώσουν συναισθήματα αγάπης και φροντίδας για κάποιο άτομο, μπορεί να φοβηθούν ότι θα πληγωθούν.

Ο Καρκίνος θέλει να νιώθει προστατευμένος και ασφαλής πριν δώσει μια σοβαρή υπόσχεση για το μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος που συχνά είναι διστακτικός στο να συνάψει μια σοβαρή σχέση.

Μπορεί να χρειάζεται έξτρα χρόνο για να σε γνωρίσει καλύτερα. Δώσε του χρόνο για να αποκτήσει ένα επίπεδο άνεσης όπου θα αισθάνεται ασφαλής. Το να είσαι πρώτα...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Ροή Ειδήσεων