ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που σου «κόβουν τα φτερά»

Τα 4 ζώδια που σου «κόβουν τα φτερά»

Θα σε «προσγειώσουν» πολύ απότομα

Εσύ μπορεί να κάνεις σχέδια, όνειρα και να έχεις φιλοδοξίες, όμως για το δικό σου καλό, δεν θα πρέπει να τα μοιραστείς με τα ζώδια αυτά. Γιατί το μόνο που θα κάνουν είναι να σε απογοητεύσουν, να σου δείξουν το πιο σκληρό πρόσωπο της πραγματικότητας, να σε ρίξουν ψυχολογικά και ίσως να σε αποτρέψουν τελικά από το να κυνηγήσεις το όνειρό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος ως ζώδιο της Γης, είναι άτομο που δεν κάνει κινήσεις απερίσκεπτες. Δεν ενθουσιάζεται και δεν αφήνει το συναίσθημα να τον παρασύρει. Σκέφτεται, αναλύει και σχεδιάζει τα πάντα με προσοχή. Το ίδιο κάνει και όταν χρειαστεί να δώσει συμβουλές σε έναν δικό του άνθρωπο. Θα προσπαθήσει να τον «γειώσει» και να τον «μαζέψει». Θεωρεί πως έτσι τον προστατεύει από το να κάνει λάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις ζητήσει ποτέ συμβουλή από Παρθένο; Αν ναι, τότε θα έχεις περάσει και εσύ τα… «μαρτύρια». Μιλάμε για ένα άτομο που αναλύει τα πάντα. Σκέφτεται και την παραμικρή λεπτομέρεια, καθώς είναι τελειομανής και δεν θέλει να του ξεφύγει το παραμικρό. Οπότε όταν θα συμβουλεύσει κάποιον, θα κάνει ακριβώς τα ίδια και με όλα όσα θα του πει, θα τον ξενερώσει, θα νιώσει ότι κυνηγάει κάτι άπιαστο και πολύ...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Ροή Ειδήσεων