ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα ζώδια που θα κάνουν το τέλειο ταίρι με την Παρθένο

Αυτά είναι τα ζώδια που θα κάνουν το τέλειο ταίρι με την Παρθένο

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που μπορεί να «κάνει χωριό» η Παρθένος

Ενώ το ζώδιο της Παρθένου μπορεί να μη φημίζεται για τις ερωτικές του δράσεις, έχει όλες τις ιδιότητες που κάποιος επιθυμεί σε έναν σύντροφο – ακόμα κι αν δεν το δείχνει με τρανταχτό τρόπο δεξιά και αριστερά. Αν και υπάρχουν πολλά να αγαπήσεις σε αυτό το ζώδιο, η φροντίδα και η προσοχή που δείχνει στους συντρόφους του μπορεί να αποδειχτεί ότι είναι μια πρόκληση. Είναι γνωστό ότι η Παρθένος είναι επιλεκτική και αυτό πράγματι ισχύει. Έχει πολύ υψηλές προδιαγραφές και επίσης πολύ λίγη υπομονή για να παίζει παιχνίδια σε σοβαρά ζητήματα. Οπότε γρήγορα θα «ξενερώσει» με κάποιον που παίζει παιχνιδάκια ή ο τρόπος ζωής του δεν πλησιάζει τις απαιτήσεις της. Δεν θα εμπλακεί βιαστικά σε μια ερωτική ιστορία, αντιθέτως χρειάζεται χρόνο να παρατηρήσει και να αναλύσει, πριν ανοιχτεί σε κάποιο άτομο. Αυτό μπορεί να την κάνει να μοιάζει λίγο ψυχρή ή δυσπρόσιτη. Αλλά αξίζει να περιμένεις, αφού από τη στιγμή που θα θεωρήσει ότι είσαι άξιος/α της εμπιστοσύνης τους, δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα κάνει για σένα. Απλά να είσαι προετοιμασμένος/η ότι μαζί με την αγάπη και την φροντίδα ενός Παρθένου θα έχεις και την, πάντα εποικοδομητική, κριτική του.

Μπορεί λοιπόν η Παρθένος να είναι ένα από τα πιο υποτιμημένα ζώδια στα ερωτικά θέματα, αλλά ευτυχώς αυτά τα 4 ζώδια που ακολουθούν είναι τυχερά γιατί μπορούν να ανακαλύψουν τις κρυφές χάρες της.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρθένος και ο Ταύρος είναι από τα πιο θρυλικά ζευγάρια του ζωδιακού κύκλου, καθώς είναι σχεδόν τέλειοι μαζί. Και τα δύο αυτά ζώδια έχουν μια πολύ θεμελιωμένη πρακτική προσέγγιση στη ζωή. Θέλουν τις ανέσεις μιας σταθερής, οικογενειακής σχέσης, με ένα άνετο σπίτι και μια ευτυχισμένη οικογένεια, με τον τρόπο που

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr