ΖΩΔΙΑ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή

Ιχθύες και Παρθένος συγκροτούν από κοινού έναν άξονα προσφοράς

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή, να «κεντήσεις» πάνω σε έναν καμβά που έχει δύο όψεις. Την πραγματικότητα και την φαντασία, την άδολη προσφορά και το συμφέρον, την λογική και το «ψυχανέμισμα». Γιατί είναι κι ο Ποσειδώνας στο «κόλπο» και ούτε μπορείς, ούτε πρέπει να τον αγνοήσεις. Ιχθύες και Παρθένος συγκροτούν από κοινού έναν άξονα προσφοράς, μα πάνω απ’ όλα «φωτογραφίζουν» το δισυπόστατο της φύσης σου. Έχεις το ένα πόδι στη γη και το άλλο στον ουρανό κι αυτό είναι που σε κάνει ξεχωριστό.

Είσαι παιδί του Χάους και της Τάξης

Και όσες είναι οι φορές που χάνεσαι στις δοξασίες σου, άλλες τόσες είναι εκείνες που το μυαλό σου σε δένει κόμπο. Έμαθες να προβλέπεις, να ζυγίζεις καταστάσεις και να αδρανείς. Πάλι τα ίδια, λες, κι ο ενθουσιασμός σου αποθαρρύνεται. Εσύ διδάχτηκες να «ξέρεις» την συνέχεια και το τέλος των πραγμάτων, γι’ αυτό δεν ενδίδεις σε μάταιες -όπως λες- ελπίδες. Δεν αφήνεις χώρο στο «θαύμα», στη μαγεία του αγνώστου.

Όλα τα ξέρεις και τίποτα δεν ξέρεις.

Το μυαλό σου θα ήθελε να ορίζει ακόμη και τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Να διατάζει «έλα άνοιξη», «φύγε χειμώνα», «στάσου θέρος» και να γίνεται.

Θα ήθελε να μπορείς να προβλέπεις τα πάντα και να τα επαληθεύεις μέχρι κεραίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr