ΖΩΔΙΑ

Η απάντηση του τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου βρίσκεται στον Ωροσκόπο σου

Η απάντηση του τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου βρίσκεται στον Ωροσκόπο σου

 Σύμφωνα με μια θεωρία, μπορούμε να μάθουμε το πριν μας από το τώρα

Ο 1ος οίκος που ξεκινά από τον Ωροσκόπο περιγράφει τον εαυτό μας, την προσωπικότητά μας και πώς φαινόμαστε στους άλλους. Από την άλλη, ο 12ος οίκος αναφέρεται στον εσωτερικό μας κόσμο, τα κρυμμένα μυστικά και στο παρελθόν. Από αυτόν, ενδεχομένως να μπορέσουμε να αντλήσουμε πληροφορίες για την προηγούμενη ζωή μας, ακόμα και για το πώς ήμασταν ή τι κάναμε. Σύμφωνα, λοιπόν, με μια θεωρία, ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται ο 12ος οίκος μας και ο Ωροσκόπος μας μαθαίνουμε το πριν μας από το τώρα. Ας δούμε τι μας λέει:

ΚΡΙΟΣ

Αν έχεις Ωροσκόπο Κριό: σημαίνει ότι ο 12ος οίκος σου είναι στους Ιχθύς και το παρελθόν σου σχετίζεται με το συγκεκριμένο ζώδιο. Έτσι, στην προηγούμενη ζωή σου, ήσουν κάπως αλλόκοτος/η, ευεπηρέαστος/η, δοτικός/η, με έντονη διαίσθηση και πιθανότατα καλλιτεχνική φύση. Άρα τώρα είσαι ένα ελεύθερο και αυτόνομο άτομο που δεν υπηρετείς, ούτε επηρεάζεσαι από κανέναν.

Μπορεί να ήσουν: συγγραφέας, πνευματικός, κληρικός, θεραπευτής, ζωγράφος ή ακόμα και κρατούμενος ή έγκλειστος σε ένα ίδρυμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έχεις Ωροσκόπο Ταύρο: σημαίνει ότι ο 12ος οίκος σου είναι στον Κριό και το παρελθόν σου σχετίζεται με το συγκεκριμένο ζώδιο. Ήσουν δυνατός, πολεμιστής, μπροστάρης και πάντα τολμηρά βήματα. Έτσι τώρα, καλείσαι να βάλεις τις βάσεις και να προσφέρεις στον εαυτό σου την υλική εξασφάλιση, τις πολυτέλειες και τις απολαύσεις της ζωής.

Μπορεί να ήσουν: πολεμιστής, μισθοφόρος, ιδιώτης, αθλητής ή πρωτοπόρος επιχειρηματίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ