ΖΩΔΙΑ

Πόσο εύκολα ερωτεύονται τα ζώδια του νερού;

Πόσο εύκολα ερωτεύονται τα ζώδια του νερού;

Ερωτεύεσαι και ξε-ερωτεύεσαι με την ταχύτητα του φωτός ή πέφτεις στα βαθιά νερά του έρωτα;

Τι είδους εραστής είσαι; Ερωτεύεσαι και ξε-ερωτεύεσαι με την ταχύτητα του φωτός ή πέφτεις στα δίχτυα του έρωτα και δένεσαι μοιραία με ένα πρόσωπο πριν ακόμα η σχέση σας αρχίσει να στεριώνει;

Κάποια ζώδια ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, δηλαδή ερωτεύονται εύκολα, αλλά αν η σχέση δεν προχωρήσει, θα ερωτευτούν ένα άλλο πρόσωπο και μετά ένα άλλο, κάνοντας το ίδιο πράγμα κάθε φορά: Ενθουσιάζονται, μετά θρηνούν για το τέλος της πολλά υποσχόμενης σχέσης και αμέσως ψάχνουν για το επόμενο ταίρι που θα μπορέσει να ανάψει τη φλόγα του έρωτά τους. Το οξύμωρο είναι ότι, κάθε φορά, πενθούν για το άδοξο τέλος, λες και ήταν η μοναδική σχέση που είχαν ποτέ!

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και τα ζώδια που έχουν την τάση να δένονται συναισθηματικά με τους συντρόφους τους και επιδεικνύουν μεγαλύτερη συνέπεια στην πορεία της σχέσης. Είναι τα ζώδια, που, μόλις ξεκινήσουν να βγαίνουν ραντεβού, ήδη έχουν αρχίσει να σκέφτονται αν θα κρατήσουν το επώνυμό τους μετά τον… γάμο και γενικά κάνουν όνειρα για τον κοινό τους βίο από την πρώτη στιγμή.

Διάβασε παρακάτω, αν τα ζώδια του νερού ανήκουν στην πρώτη κατηγορία των ενθουσιωδών ή στη δεύτερη των προσγειωμένων!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι πάντα ψάχνουν για το πρόσωπο που θα τους αγαπά για πάντα, ακόμα κι αν οι ίδιοι δεν το συνειδητοποιούν. Βέβαια, ενώ αποκτά εύκολα οικειότητα με τους ανθρώπους, ο Καρκίνος δεν ερωτεύεται γρήγορα. Θα του ήταν πολύ δύσκολο να τα ρισκάρει όλα για ένα πρόσωπο από την αρχή της γνωριμίας τους.

Από τη στιγμή όμως που θα αποφασίσει ότι είναι μαζί σου, θα θέλει να μείνετε μαζί για πάντα. Είναι ο τύπος του ανθρώπου που δεν μπορεί να δει το μέλλον του χωρίς το ταίρι του. Αυτός είναι ο λόγος που, αν πληγωθεί συναισθηματικά, θα του πάρει μήνες ή ακόμα και χρόνια να ξεπεράσει το άτομο που τον πλήγωσε.

Έχει πολλή αγάπη να δώσει και αντί να κατηγορεί τον εαυτό του για αποτυχημένες...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr