ΖΩΔΙΑ

Αν είσαι Ταύρος, Παρθένος ή Αιγόκερως, διάβασε πώς θα απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή!

Αν είσαι Ταύρος, Παρθένος ή Αιγόκερως, διάβασε πώς θα απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή!

Μάθε πώς θα βάλεις φωτιά στις νύχτες σου, τώρα στην καραντίνα!

Καραντίνα και ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση δεν πάνε μαζί! Εντάξει, λογικό είναι να έχει πέσει το ενδιαφέρον για σεξ στη σχέση σου. Όμως υπάρχει τρόπος να πυροδοτήσεις και πάλι την φλόγα και η ερωτική σου ζωή να γίνει όπως τότε που με ένα άγγιγμα, με ένα κοίταγμα, παίρνατε κι οι δυο φωτιά!

Πώς; Με βάση το ζώδιο που βρίσκεται ο Ήλιος ή ο Άρης σου! Αν ανήκεις στα ζώδια της Γης ή έχεις Άρη στον Ταύρο, Παρθένο ή τον Αιγόκερω, δες με ποιο τρόπο θα βάλεις φωτιά στις νύχτες σας!

Εάν το ζώδιο σου είναι Ταύρος, είσαι επιρρεπής στις λοιμώξεις του λαιμού και χρειάζεσαι έναν εξωτερικό, αμόλυντο τρόπο ζωής για να σε κρατήσει απόλυτα fit για το σεξ. Είναι σίγουρο ότι το καλό φαγητό και ποτό, η μουσική και τα δελεαστικά ερωτικά παιχνίδια με ελαφρά αρωματισμένο λάδι μασάζ είναι για σένα must ώστε να αποδώσεις σεξουαλικά. Ωστόσο, αν από ένα σημείο και μετά γίνει ρουτίνα, θα πρέπει να αναμίξεις τα παραπάνω με λίγη περιπέτεια. Για δοκίμασε ένα αυθόρμητο σεξ το απόγευμα ή μια διαφορετική τοποθεσία. Με μία φρέσκια οπτική θα κάνεις restart στην λίμπιντό σου!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ