ΖΩΔΙΑ

7 tips για να κυριαρχήσει στη ζωή του ο Τοξότης

7 tips για να κυριαρχήσει στη ζωή του ο Τοξότης

7 tips για να γίνει ευτυχισμένος

Τοξότη, θέλεις να γίνεις πραγματικά ευτυχισμένος και να κυριαρχήσεις στη ζωή σου; Τότε σου δίνουμε 7 Tips που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να τα καταφέρεις.

# 1. Αναζήτησε τη γνώση! Για αυτό βρίσκεσαι εδώ!

Ως ζώδιο της φωτιάς και μεταβλητό για να βρεις το δρόμο σου στη ζωή και να ευτυχήσεις χρειάζεται να αναζητήσεις αλήθειες. Η πορεία προς τη γνώση είναι το δικό σου πεπρωμένο και ο δρόμος για να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου. Η δόξα στη δική σου ζωή είναι γραφτό να είναι πνευματική! Διάβασε, ταξίδεψε, εργάσου πάνω σε ένα αντικείμενο που συνεχώς θα μαθαίνεις ή αφιέρωνε χρόνο σε πάσης φύσεως δραστηριότητες που οι γνώσεις σου θα επεκτείνονται.

# 2. Βοήθησε, πρόσφερε, μοιράσου

Η ευτυχία στη ζωή σου θα έρθει από την απόκτηση γνώσης και η επιτυχία από τη διάδοσή της! Οι άνθρωποι σε πλησιάζουν εξαιτίας της χαρούμενης φύσης σου, της αισιόδοξης στάσης σου και της έμφυτης ικανότητάς σου να τους ενθαρρύνεις, να τους μεταδίδεις αισιοδοξία και να τους δίνεις πνευματικά κίνητρα για μια καλύτερη ζωή. Όσο πιο πολύ μοιράζεσαι μαζί τους τις αλήθειες σου, τις γνώσεις σου, το πώς μπορούν να είναι χαρούμενοι, να γελούν, να διασκεδάζουν, να φιλοσοφούν και να εξελίσσονται, τόσο πιο κοντά στο δρόμο της επιτυχίας και της πληρότητας θα βρίσκεσαι.

# 3. Δημιούργησε σχέσεις με ανθρώπους που σέβονται την ανάγκη σου για ελευθερία

Δίνεις την άδεια στον εαυτό σου να ενεργεί σαν παιδί. Βλέπεις τον κόσμο με διάθεση να μάθεις. Σου αρέσει να ρισκάρεις και να αναζητάς την περιπέτεια. Και σε όλα, αυτά ο κυβερνήτης σου, Δίας, δε σου βάζει περιορισμό, σου δίνει συνεχώς ευκαιρίες και δυνατότητες. Κατά συνέπεια, στις σχέσεις σου έχεις ανάγκη ανθρώπους που η αγάπη ή ο έρωτας θα συμβιβάζεται με την ανάγκη σου για ελευθερία. Θα μπορείς δηλαδή να κάνεις όλα τα ενδιαφέροντα που σε εξιτάρουν (να ταξιδεύεις, να αθλείσαι, να βγαίνεις, να έχεις τους φίλους σου κτλ) χωρίς σε φυλακίζουν οι ανασφάλειες του άλλου, όποιος κι αν είναι . Για αυτό επίλεξε ανθρώπους εξωστρεφείς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και κοινωνικούς (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) που δεν έχουν τάσεις εξάρτησης και προσκόλλησης, αντίθετα έχουν αυτοπεποίθηση και δίνουν στη ζωή το δικό τους ρυθμό, αντί να χορεύουν σε αυτον κάποιου άλλου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr