ΖΩΔΙΑ

Τι κάνει το κάθε ζώδιο, όταν το παίρνει από κάτω;

Τι κάνει το κάθε ζώδιο, όταν το παίρνει από κάτω;

Το καθένα αντιδρά διαφορετικά, όταν έχει τις μαύρες του...

Ο καθένας μας έχει τον δικό του τρόπο για να ξεπεράσει τις μαύρες του. Άλλος απομονώνεται, άλλος κλαίει, άλλος βρίσκει κάτι να ξεχαστεί ή πάει μια βόλτα για να τον χτυπήσει λίγο αέρας και να συνέλθει. Για να δούμε, εσύ, τι κάνεις, ανάλογα με το ζώδιό σου, όταν σε παίρνει από κάτω;

ΚΡΙΟΣ: Συνήθως δε θέλει να δει κανέναν, ούτε και να μιλήσει. Κλείνεται σε ένα δωμάτιο και βάζει να δει την αγαπημένη του ταινία, κατά προτίμηση κωμωδία για να συνέλθει.

ΤΑΥΡΟΣ: Σε πρώτη φάση θα βρεθεί με τον/την κολλητή του και πάνω στην κουβέντα θα τσακίσει το κουτί με τα σοκολατάκια ή τρία – τέσσερα πιτόγυρα για να πάνε κάτω τα φαρμάκια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφεύγει κάθε κοινωνική επαφή, κλείνει τηλέφωνα και κομπιούτερ και δεν υπάρχει για κανένα. Μπορεί να τριγυρνά άσκοπα στους δρόμους, χαζεύοντας δεξιά – αριστερά, χωρίς όμως να δίνει καμία σημασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνήθως κλαίει μέχρι να πρηστούν τα μάτια του και μετά το ρίχνει στο νοικοκυριό και τη μαγειρική για να αισθανθεί καλύτερα.

ΛΕΩΝ: Προσπαθεί να μην σκέφτεται ό, τι τον θλίβει, βγαίνοντας και διασκεδάζοντας για να αποσπάσει την προσοχή του. Μπορεί να κάνει κάποιες υπερβολές αλλά στο τέλος τα καταφέρνει.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr