ΖΩΔΙΑ

Μάθε τι θα σου φέρει ο Δεκέμβριος του 2020

Μάθε τι θα σου φέρει ο Δεκέμβριος του 2020

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Δεκέμβριο

Έφτασε ο μήνας που όλοι -λίγο πολύ- περιμέναμε, όχι τόσο γιατί είναι Χριστούγεννα, αλλά για να ξεφορτωθούμε για πάντα το 2020, ελπίζοντας ότι η νέα χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη κι η αλήθεια είναι ότι ο Δεκέμβριος σηματοδοτεί μια καινούργια εποχή, με διαφορετικά δεδομένα. Για να δούμε, πώς θα διαμορφωθεί το πλανητικό σκηνικό;

- Ο Ερμής την πρώτη κιόλας του Δεκέμβρίου, στις 21:51 περνά στον Τοξότη, βάζοντας σε νοητική κι επικοινωνιακή εγρήγορση εσάς τους Τοξότες, αλλά και τους Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς. Οι μετακινήσεις κι οι επαφές σας θα αυξηθούν το ίδιο κι η τάση σας να καταπιαστείτε με πολλά και διαφορετικά πράγματα, καθώς θα νιώσετε ότι μείνατε για καιρό αδρανείς και πρέπει τώρα να πάρετε τα πάνω σας. Ο ενθουσιασμός αλλά και η αισιόδοξη οπτική ίσως κάποιους σας κάνει πιο επιπόλαιους ή απερίσκεπτους, σίγουρα όμως θα είστε πιο ανοιχτόμυαλοι. Είναι η κατάλληλη περίοδος, Ταύροι και Σκορπιοί για να τρέξετε οικονομικές υποθέσεις ενώ εσείς Λέοντες και Υδροχόοι ευνοείτε στο να κάνετε γνωριμίες και να διευρύνετε τον κύκλο σας, φιλικό ή κοινωνικό.

Στις 21/12, 01:08 μπαίνει στον Αιγόκερω, όπου πλέον εσείς τα Κατσίκια θα μετράτε κάθε λέξη, απόφαση ή ενέργειά σας και γενικώς θα σας πιάσει το σοβαρό σας και στην παρουσία και στη συμπεριφορά σας. Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί μια ασφυξία θα τη νιώσετε, αφού ενθουσιασμός, αναποφασιστικότητα και συναισθηματικές εκδηλώσεις και ανοίγματα θα έχουν συνέπειες. Σκορπιοί και Ταύροι είναι η κατάλληλη εποχή να διευθετήσετε γραφειοκρατικές σας υποθέσεις, ενώ εσείς Τοξότες και Δίδυμοι αρχίστε να μαζεύεστε οικονομικά και να κάνετε μια πιο συνετή διαχείριση.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr