ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα ζώδια που καταλαβαίνεις αμέσως ότι λένε ψέματα!

Αυτά είναι τα ζώδια που καταλαβαίνεις αμέσως ότι λένε ψέματα!

Είναι πολύ κακοί ψεύτες για να σου κρυφτούν!

Το ψέμα είναι μια μορφή τέχνης. Το να μπορείς να βρεις το τέλειο ψέμα και να το αποδώσεις πειστικά δεν είναι εύκολο κατόρθωμα, ειδικά όταν λες ψέματα σε κάποιον που γνωρίζει καλά τους τρόπους και τη συμπεριφορά σου. Για μερικούς ανθρώπους το ψέμα είναι αδύνατο. Οι παλάμες τους αρχίζουν να ιδρώνουν, το άγχος κατακλύζει το μυαλό τους και ξέρουν ότι θα καταλήξουν να λένε την αλήθεια, έτσι κι αλλιώς. Υπάρχουν κάποια ζώδια που λειτουργούν ακριβώς έτσι. Πρόκειται για φρικτούς ψεύτες, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ανήμπορα να κρύψουν την αλήθεια. Οπότε, αν έχεις πάρε-δώσε μαζί τους, καλύτερα να είσαι επίσης ειλικρινής, αφού η αλήθεια θα σε ελευθερώσει και θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Τα 4 ζώδια που αναφέρονται παρακάτω, είτε απλά δεν ενδιαφέρονται αρκετά για τα ψέματα είτε απλώς δεν μπορούν παρά να αφήσουν την αλήθεια να λάμψει. Πάντως, το ψέμα δεν είναι κάτι που βρίσκεται στη φαρέτρα των μέσων που χρησιμοποιούν.

ΚΡΙΟΣ

Είναι πάρα πολύ αυθόρμητος για να μπορέσει να βρει ένα ψέμα!

Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου τείνει να σκέφτεται μάλλον με το ένστικτό του παρά με το μυαλό του και, όπως καταλαβαίνεις, αυτή η ιδιότητα τον δυσκολεύει πολύ να πει ψέματα. Το να κατασκευάσεις την αλήθεια απαιτεί χρόνο, προγραμματισμό και υπομονή, δηλαδή τοπία άγνωστα ως επί το πλείστον για έναν Κριό. Η φυσική του τάση είναι να λέει ακριβώς αυτό που εννοεί και αργότερα να ασχολείται με τις συνέπειες. Είτε προσπαθεί να κρατήσει ένα μυστικό είτε να κρύψει το πώς αισθάνεται, είναι πάντα εύκολο για κάποιον να τον καταλάβει. Πιθανώς επειδή κατά λάθος ο Κριός είπε την αλήθεια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείς να δεις την αλήθεια γραμμένη στα μάτια του!

Όταν ένα Καρκίνος χρειαστεί να πει ψέματα, προτιμά να...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr