ΖΩΔΙΑ

Άρης στον Ταύρο: Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις στην Ελλάδα

Άρης στον Ταύρο: Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις στην Ελλάδα

Η διέλευσή του είναι «εκρηκτική»

Η διέλευση του Άρη από τον Ταύρο (7 Ιανουαρίου, μέχρι 4 Μαρτίου) είναι για την Ελλάδα ιδιαίτερα «εκρηκτική», αφού στο ζώδιο αυτό έχει τον Ωροσκόπο της, με βάση τουλάχιστον το ωροσκόπιο του 1830 (3/2). Αλλά και σαν Υδροχόος, από Ήλιο, πάλι βρίσκεται «στην μπούκα» με αυτήν την διέλευση και με δεδομένες τις διαδοχικές όψεις του «κόκκινου πλανήτη» με Κρόνο, Δία, Ουρανό κι αργότερα με τον Πλούτωνα, ένα είναι σίγουρο, ότι δηλαδή ησυχία δεν θα βρούμε!

Κατ’ αρχάς, στο εσωτερικό μέτωπο, αναμένεται να κορυφωθεί η πολιτική ένταση, με αποχωρήσεις βουλευτών ή υπουργών, ενώ γενικότερα στο κοινοβούλιο θα βγουν τα «μαχαίρια».

Αλλά και ο καιρός θα μας δείξει τα «δόντια» του με ακραία φαινόμενα, με τον Εγκέλαδο να… ακολουθεί πρόθυμα, δίνοντας ισχυρούς σεισμούς πάνω από τα 6 ρίχτερ, ιδίως στο τόξο του Ιονίου.

Επιπλέον, εμπρησμοί, εκρήξεις και σοβαρά ατυχήματα θα «διαγωνίζονται» με τις «μάχες» μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και παρανόμων, για το τι θα μας… ταράξει περισσότερο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια διακεκριμένη τρομοκρατική ενέργεια.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr