ΖΩΔΙΑ

Ο ιδανικός τρόπος για να αντιμετωπίσεις τον κάθε ενοχλητικό άνθρωπο ανάλογα με το ζώδιό σου

Ο ιδανικός τρόπος για να αντιμετωπίσεις τον κάθε ενοχλητικό άνθρωπο ανάλογα με το ζώδιό σου

Εννοείται χωρίς να καταφύγεις... στη βία!

Παντού υπάρχουν άνθρωποι που σε πρήζουν με τις παρατηρήσεις, τα ηλίθια ή γεμάτα ζήλια σχόλιά τους και σε φτάνουν στο «αμήν»! Θέλεις να τους χώσεις σφαλιάρα ή να τους να τους.. στολίσεις με διάφορες βρισιές, όμως κάποιοι από αυτούς κατέχουν τέτοια θέση που αν το κάνεις, την επόμενη στιγμή θα πρέπει να εξαφανιστείς.

Εμείς σου δείχνουμε τον κατάλληλο τρόπο, ανάλογα με το ζώδιό σου, να τους αντιμετωπίσεις, χωρίς να καταφύγεις στη... βία!

Κριός

Είναι γνωστό ότι το όριο της υπομονής και της ανοχής σου είναι ελάχιστο, οπότε, αν κάποιος σε ενοχλεί, θα του το πεις στην «ψύχρα» κι ας γίνεις απότομος ή κακός. Σε περίπτωση που το συγκεκριμένο άτομο είναι ανώτερός σου ή το αφεντικό σου, καλό θα ήταν να καταπιείς τη βρισιά που θα σου έρθει στο στόμα και να την πετάξεις, όταν θα είσαι… αρκετά μακριά, για να σε ακούσει ο ίδιος ή άλλοι και να του το «σφυρίξουν»!

Ταύρος

Δεν έχεις και μεγάλο ταλέντο στην επικοινωνία γι’ αυτό και είσαι κατά περιόδους πιο «μονοκόμματος» απ’ όσο θα έπρεπε. Το τρικ για να αποφύγεις να τσακωθείς, αν στο περιβάλλον σου υπάρχει ενοχλητικός άνθρωπος είναι απλά να κατεβάσεις ρολά και να αφήσεις το μυαλό σου να ταξιδέψει. Σκέψου κάτι που σου αρέσει να απολαμβάνεις ή το συγκεκριμένο άτομο σαν σκίτσο γελοιογραφίας… Το πολύ-πολύ να αρχίσεις να χασκογελάς σαν χαζός…

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr