ΖΩΔΙΑ

Σήμερα 23/01/21: Απ’ όλα έχει ο μπαξές

Σήμερα 23/01/21: Απ’ όλα έχει ο μπαξές

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 23 Ιανουαρίου

Τι να πει κανείς για τη σημερινή μέρα που τα έχει όλα! Από τη μια, έχουμε το τετράγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Δία στον Υδροχόο που κάνει την ατμόσφαιρα εκρηκτική, με γεγονότα και καταστάσεις που θα πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, εντάσεις και καβγάδες ολκής που μπορεί να οδηγήσουν στην οριστική ρήξη, αλλά και παρακινδυνευμένες ενέργειες, υπερβολικά ανοίγματα και ρίσκα που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε μεγάλη χασούρα κι έκθεση, ακόμα και ατυχήματα.

Παράλληλα, έχουμε την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που όμως φαίνεται δύσκολο να μας κάνει πιο ρομαντικούς, γλυκούς, συμπαθείς και ερωτεύσιμους, αφού «έξω» γίνεται χαμός. Ευτυχισμένοι θα είναι αυτοί που θα τα καταφέρουν να δουν με τα μάτια της αγάπης, να αφήσουν τη φαντασία τους να ξεφύγει ή να «αποδράσουν» στο δικό τους μοναδικό κόσμο.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο στον Υδροχόο, που θα προσπαθήσει να περιορίσει τη «ζημιά» που θα προκαλέσουν οι δυο πρώτοι (Άρης και Δίας) και παράλληλα να μας οργανώσει, να μας αναγκάσει να επανακτήσουμε τον έλεγχο, να αφοσιωθούμε στον στόχο μας και κυρίως να επαναφέρουμε μια κάποια τάξη.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr