ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που όλοι κατηγορούν με την πρώτη ευκαιρία!

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που όλοι κατηγορούν με την πρώτη ευκαιρία!

Μα για όλα φταίνε αυτοί οι τέσσερις;

Πάω στοίχημα ότι έχεις κατηγορήσει τουλάχιστον ένα από αυτά τα ζώδια ότι… είναι ο κακός δαίμονας του ζωδιακού και θα το έχεις στολίσει… αναλόγως! Για πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα 4 ζώδια που τα έχουμε παρεξηγήσει! Δε το λέμε εμείς, ΕΣΕΙΣ τα ψηφίσατε στα astrovotes (κατά καιρούς σας ζητάμε να ψηφίσετε) κι ιδού τι είπατε!

1. ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νούμερο ένα σε κάνανε στα astrovotes μανάρι μου όμορφο! Έχουμε Κορωνοϊό; Εσύ φταις! Περπατούσα, σκόνταψα κι έπεσα κάτω; Εσύ φταις! Είναι η νύχτα το χειμώνα μεγαλύτερη από την ημέρα και κάνει τις ημέρες μου να μοιάζουν καταθλιπτικές; Εσύ –διάβολε- φταις! Είσαι κακός άνθρωπος! Δε σε ξέρω, αλλά ξέρω ότι είσαι κακός άνθρωπος!
Αυτά κι άλλα ωραία σου σέρνουν, ενώ για το μόνο που θα τους δώσω δίκιο είναι ότι είσαι άνθρωπος κλειστός, δυσπρόσιτος, αλλά ουχί ΚΑΚΟΣ. Κακές είναι οι γλώσσες που τρέχουν να μιλήσουν προτού κάνουν μια βουτιά στη λογική πρώτα, ώστε να είναι δίκαιες τουλάχιστον. Είσαι παιδί που δεν πειράζεις κανέναν εάν πρώτα δε σε δαγκώσουν. Είσαι άνθρωπος ιδιωτικός και χαμηλών τόνων, αλλά αυτό δεν είναι αδίκημα, μήτε καν μειονέκτημα! Είσαι επίμονος, αλλά ξεχνούν ότι είσαι και τρελά δοτικός κι αγαπησιάρης σαν γατούλης!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Ροή Ειδήσεων