ΖΩΔΙΑ

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, για αυτόν το λόγο είσαι επικίνδυνος!

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, για αυτόν το λόγο είσαι επικίνδυνος!

Κινδυνεύεις κι εσύ και οι άλλοι!

Η προσωπικότητα κάθε ανθρώπου είναι ένας συνδυασμός από όμορφα και θετικά καθώς και αρνητικά έως επικίνδυνα χαρακτηριστικά. Μερικές φορές εκδηλώνουμε προς τα έξω τα όχι και τόσο ωραία χαρακτηριστικά μας και μερικές φορές τα κρατάμε κρυμμένα έως ότου εκδηλωθούν σε ανύποπτο χρόνο, χωρίς καν να τα ελέγχουμε. Οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε κακοί από πεποίθηση και δεν σκοπεύουμε να βλάψουμε τους ανθρώπους ή τους εαυτούς μας, αλλά είναι και αδύνατο να είμαστε καλοί όλη την ώρα!

Πάντως, αν έχεις διαρκώς μια τέτοια συμπεριφορά, θα υπάρξουν συνέπειες. Ίσως όχι άμεσα, αλλά θα υπάρξουν. Όταν, λοιπόν, αποκαλύπτεται η επικίνδυνη πλευρά σου, πρόσεχε! Κάτι θα συμβεί και μάλλον δεν θα είναι καλό. Θα είναι δραματικό, θα ταρακουνήσει τις καταστάσεις και τους συνανθρώπους σου και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο όπως πριν.

Δεν είμαστε όλοι άγγελοι αλλά είναι καλό για μας να προσπαθούμε διαρκώς να βελτιωνόμαστε, ώστε, όταν βγαίνει στην επιφάνεια η επικίνδυνη πλευρά του εαυτού μας, να μην καταστρέφουμε εντελώς τη ζωή μας.

Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό των ζωδίων του νερού που πρέπει οπωσδήποτε να το λάβουν υπόψη:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πιο επιβλαβές χαρακτηριστικό της προσωπικότητας ενός Καρκίνου είναι η αδυναμία του να παίρνει θετικές αποφάσεις με συνέπεια.

Αφήνει τα συναισθήματά του να τον κυβερνούν σε σημείο να κάνει βλαβερές πράξεις ακόμα και εναντίον του εαυτού του.

Όταν είναι σε φάση που παίρνει λανθασμένες και βλαβερές αποφάσεις, είναι σα να προκαλεί ένα φαινόμενο κυματισμού το οποίο φέρνει ακόμα περισσότερες κακές αποφάσεις και πόνο...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Ροή Ειδήσεων