ΖΩΔΙΑ

7 πράγματα που πρέπει να ξέρεις, αν αγαπάς έναν Υδροχόο!

7 πράγματα που πρέπει να ξέρεις, αν αγαπάς έναν Υδροχόο!

Έχεις σχέση με Υδροχόο; Ας πρόσεχες!

Μήπως, ψάχνεις για έναν ή μια σύντροφο που να είναι «σε άλλο μήκος κύματος»; Συγχαρητήρια, τον βρήκες στο πρόσωπο ενός Υδροχόου.

Ως το πιο ασυμβίβαστο μέλος του ζωδιακού, ο Υδροχόος είναι γνωστός για τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά και την ιδιότυπη προσωπικότητά του, όπως το να είναι μοναδικός, περίεργος πέρα από κάθε όριο, απίστευτα γοητευτικός, με υψηλή αντίληψη και λίγο… επαναστάτης!
Ένας βαθύς στοχαστής που μονίμως ανακαλύπτει τον εαυτό του, ο Υδροχόος διευρύνει τους ορίζοντες όσων τον περιβάλλουν με μια ατελείωτη ροή νέων ιδεών προς εξερεύνηση και με ένα σωρό εμπειρίες για να ζήσουν. Είναι πράγματι ενδιαφέρον άτομο, και αν καταφέρεις να κερδίσεις την καρδιά του, την οποία κρατάει ερμητικά κλειστή, θα σε αιχμαλωτίσει και θα σε κρατάει για πάντα σε εγρήγορση.

Είναι ένα ζώδιο γενναιόδωρο, γενναίο, ειλικρινές και κολασμένα πνευματώδες, που θα το θαυμάσεις και θα το λατρέψεις βαθιά. Αλλά όσο σαγηνευτική και συναρπαστική προσωπικότητα κι αν έχει, είναι και το πιο παράδοξο ζώδιο του ζωδιακού. Το να μάθεις να ταξιδεύεις στη ζωή, μαζί με έναν εκκεντρικό Υδροχόο, δεν είναι «σπορ» για άτομα με ισχνές προσωπικότητες. Όμως, για τα τολμηρά άτομα που έχουν αυτοπεποίθηση και αγαπούν τις προκλήσεις, ο Υδροχόος είναι το απόλυτο ταίρι.

Διάβασε πιο κάτω τι χρειάζεται να ξέρεις για να ξυπνήσεις το ενδιαφέρον αυτού του αέρινου ζωδίου, αλλά και πώς είναι να έχεις ερωτευτεί έναν Υδροχόο.

1. Είναι υπερβολικά έξυπνος

Κάτω τα χέρια όλοι από τον πιο έξυπνο του ζωδιακού! Είναι γνωστό ότι ο Υδροχόος είναι η ανώτερη διάνοια, αλλά αυτό που τον διακρίνει πάνω απ’ όλα είναι το απαράμιλλο βάθος και πλάτος της σκέψης του!
Δεν σκέφτεται απλώς για πράγματα, τα εξερευνά κιόλας ενδελεχώς και από κάθε οπτική γωνία! Δεν είναι αρκετό για έναν Υδροχόο, να ξέρει κάτι για ένα θέμα σε επιφανειακό επίπεδο. Παράλληλα, «πεινάει» για να καταλάβει το βαθύτερο «πώς» και «γιατί» σε κάθε θέμα που τραβάει το ενδιαφέρον του.
Ως εκ τούτου, το «να κάνεις έρωτα στο μυαλό του Υδροχόου» δεν είναι απλώς μια επιλογή, είναι εντελώς απαραίτητο! Χρειάζεται οπωσδήποτε κάποιον/α που θα συμβαδίζει με το πνεύμα του.
Η διαρκής εναλλαγή και ανταλλαγή «ψαγμένων» ιδεών είναι απίστευτα διεγερτικό στοιχείο για το ζώδιο αυτό. Θα «ανάψει» όμορφα και θα λάμψει από ενθουσιασμό, αν αγγίξεις το μυαλό του/της με σωστό τρόπο. Αν όμως η συζήτηση ή η επικοινωνία μαζί σου δεν ενθαρρύνει τον Υδροχόο για τα… περαιτέρω, θα βαρεθεί και θα αναζητήσει κάτι άλλο...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Ροή Ειδήσεων