ΖΩΔΙΑ

Κριός, Λέων, Τοξότης: Τι δεν μπορούν να ανεχτούν με τίποτα από το ταίρι τους;

Κριός, Λέων, Τοξότης: Τι δεν μπορούν να ανεχτούν με τίποτα από το ταίρι τους;

Πότε έχεις ξεπεράσει τα όρια των ζωδίων της φωτιάς;

Ίσως να έχεις τον καλύτερο σύντροφο του κόσμου, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρξουν φορές που στη σχέση σου θα χρειαστεί να συγχωρέσεις ή να σε συγχωρέσουν για κάποιο λόγο. Οι άνθρωποι είναι ατελή όντα που κάνουν λάθη και τις περισσότερες φορές αυτές οι δυσκολίες είναι σχετικά μικρές και εύκολα γίνονται παρελθόν, όταν ο/η σύντροφός σου ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη. Αλλά υπάρχουν και φορές που πραγματικά είναι πολύ δύσκολο ή και αδύνατο να τον/την συγχωρέσεις, ακόμα κι αν έχει πραγματικά μετανιώσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις, σημαίνει ότι ο/η σύντροφός σου ξεπέρασε τα όρια της ανοχής σου και τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει επιστροφή.

Βέβαια, ακόμα κι όταν μια σχέση τελειώσει εξαιτίας ενός ασυγχώρητου λάθους, η συγχώρεση θα έπρεπε να είναι η μόνη επιλογή σου, αν όχι για τον άλλον, τουλάχιστον για τον εαυτό σου. Το να κρατάς μέσα σου απωθημένα και θυμό, θα μπορούσε να σε πληγώσει σκληρά και για πολύ καιρό. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δεχτείς πίσω στη ζωή σου κάποιον που παραβλέπει τα όριά σου. Απλώς, άφησε πίσω σου την τοξικότητα και προχώρα μπροστά.

Παρακάτω σου αποκαλύπτουμε ποιο είναι το ένα και μοναδικό σφάλμα το οποίο θα δυσκολευτούν να ξεπεράσουν τα ζώδια της φωτιάς και να συγχωρήσουν το ταίρι τους όταν τους πληγώσει.

ΚΡΙΟΣ

Ως επί το πλείστον, ο Κριός δεν είναι το άτομο που μπορεί να κρατήσει μνησικακία για πολύ καιρό. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η δράση και το να κοιτάει μπροστά και καθώς δεν διακρίνεται και για την προσήλωσή του στις λεπτομέρειες, οπότε συνήθως είναι έτοιμος να προχωρήσει παρακάτω και μάλιστα σχετικά γρήγορα. Αυτό ισχύει πράγματι, εκτός αν νιώσει προδομένος από κάποιον που λειτουργεί πίσω από την πλάτη του, υπονομεύει τις προσπάθειές του ή προσπαθεί να του βάλει τρικλοποδιές. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα δεις έναν εντελώς διαφορετικό Κριό και θα γνωρίσεις την αυστηρή πλευρά του που δεν συγχωρεί με τίποτα.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΛΕΩΝ

Λίγα πράγματα μπορούν να πληγώσουν τον γεμάτο αυτοπεποίθηση και περηφάνια Λέοντα, αλλά η απόρριψη από ένα αγαπημένο πρόσωπο είναι το πιο αδύνατο σημείο του. Θέλει να αισθάνεται ότι οι δικοί του άνθρωποι τον αγαπούν και τον εκτιμούν. Είναι γενναιόδωρος μέσα από την καρδιά του, ζεστός και αγαπησιάρης με τα άτομα που φροντίζει. Το να τον απορρίψει ή να τον αποκλείσει κάποιος/α για τον οποίο νοιάζεται πραγματικά, θα προκαλέσει τέτοια πληγή στον Λέοντα που θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να θεραπευτεί. Οπότε κι εκείνος θα αργήσει πολύ να σε συγχωρήσει εξαιτίας του φόβου του ότι θα του συμβεί ξανά.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Ροή Ειδήσεων