ΖΩΔΙΑ

Μάθε αν σε επηρεάζουν τα άστρα από από 24/2 έως και 2/3

Μάθε αν σε επηρεάζουν τα άστρα από από 24/2 έως και 2/3

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Αστρικές επιρροές, από από 24/2 έως και 2/3

Κατ’ αρχάς η Πανσέληνος της 27ης Φεβρουαρίου, αφήνει το αστρικό της αποτύπωμα στις 14 και 48΄ του Λέοντα και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο ή είσαι Υδροχόος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 5/8 ή τις 3/2 αντίστοιχα.

Επιπλέον, αν είσαι Ταύρος ή Σκορπιός, γεννημένος/η κοντά στις θα υπάρξει μια κινητικότητα σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα.

Η επιρροή της συγκεκριμένης Πανσελήνου είναι θετική και απελευθερωτική στο σύνολό της αλλά σε ερωτικά ζητήματα έχει όσο να ‘ναι τα μπερδέματα και τις… στενοχώριες της!

- Κατά τα άλλα, ο αστρικός Ερμής, που συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και συνεννοήσεις, θα κινηθεί από την 18η μέχρι την 22η μοίρα του Αιγόκερω και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 9/1 μέχρι τις 13/1.

Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η στις 11 ή 12/7 με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους.

Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αν είσαι Κριός κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 9/4 μέχρι τις 13/4 ή είσαι Ζυγός γεννημένος/η από τις 12/10 μέχρι τις 16/10.

- Η αστρική Αφροδίτη, που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 5η, μέχρι την 13η μοίρα του Υδροχόου και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 24/1 μέχρι τις 1/2 ή αν είσαι Λέων γεννημένος/η από τις 26/7, μέχρι τις 3/8.

Την επιρροή της θα την δεχθείς κι αν είσαι Σκορπιός κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 25/10 μέχρι τις 2/11 ή είσαι Ταύρος γεννημένος/η από τις 24/4, μέχρι τις 2/5, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

- Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 2η μέχρι την 5η μοίρα του Ταύρου και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 21/4 μέχρι τις 24/4.

Αν πάλι είσαι Σκορπιός κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 24/10 μέχρι τις 27/10, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Λέων γεννημένος/η από τις 24/7 μέχρι τις 27/7 ή Υδροχόος κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 21/1 μέχρι τις 24/1, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr