ΖΩΔΙΑ

Με αυτά τα 5 ζώδια ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει στη σχέση σου

Με αυτά τα 5 ζώδια ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει στη σχέση σου

Είναι ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο στη σχέση τους

Την μια μέρα μπορεί να είστε καλά και την άλλη να τρώγεστε, μια θα σε εκπλήσσουν ευχάριστα, μια δυσάρεστα. Σίγουρα βαρετούς δεν θα τους βρεις, όμως αν κάνεις σχέση με κάποιον από τους παρακάτω άντρες του ζωδιακού, δε θα ξέρεις τι σε περιμένει.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι παρορμητικός. Παίρνει αποφάσεις στο λεπτό, αλλάζει γνώμη αρκετά εύκολα και επίσης… βαριέται πολύ εύκολα. Είναι ζώδιο της φωτιάς, μην το ξεχνάς αυτό, αλλά το πρόβλημα είναι ότι, ενώ ταχύτατα γίνεται… «πυρκαγιά» που τα καίει όλα, άλλο τόσο γρήγορα, η φλόγα αυτή σβήνει και μένουν οι στάχτες.

Είναι ο άνθρωπος εκείνος που θα σε ανεβάσει από το 0 στο 100, σε δευτερόλεπτα. Θα νιώσεις ότι είσαι η μία και μοναδική, αργότερα όμως που θα του φύγει ο ενθουσιασμός, δε θα ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς. Είναι ανικανοποίητος και αναζητά συνεχώς αδρεναλίνη και έξαψη. Ζει με ρυθμούς που δύσκολα αντέχει κάποια γυναίκα να ακολουθήσει, ακριβώς επειδή είναι αυτό που λέμε… «γκάζι-φρένο» και φτου κι από την αρχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Σκορπιό το χάος στην σχέση δημιουργείται σε συναισθηματικό επίπεδο. Πρόκειται για ένα ζώδιο με αρκετά σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή του. Τη μια στιγμή είναι καλά, χαρούμενο κι ευτυχισμένο και μετά από λίγο μπορεί να το δεις να έχει τις «μαύρες» του και κλείνεται στον εαυτό του.

Μια σκέψη αρκεί για να τον ρίξει από την κορυφή στον πάτο. Και φυσικά ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από εκείνον συναισθηματικά. Σε τι φάση θα τον πετύχεις… Δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ή πώς να συμπεριφερθείς εσύ, αφού δεν μιλάσει σε κανέναν. Οπότε ένα χάος στην μεταξύ σας σχέση και επικοινωνία, υπάρχει.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr