ΖΩΔΙΑ

Έχουμε πληροφορίες! Αυτό το ζώδιο λατρεύεις και αυτό μισείς!

Έχουμε πληροφορίες! Αυτό το ζώδιο λατρεύεις και αυτό μισείς!

Και ξέρουμε και τον λόγο!

Όλοι έχουμε τις συμπάθειες και τις αντιπάθειές μας. Όταν μας αρέσουν κάποια άτομα, δημιουργούμε σχέσεις μαζί τους, ερωτικές, φιλικές ή συνεργασίας, ενώ αν δεν τα πάμε μία, δε θέλουμε να έχουμε καμία παρτίδα. Το ίδιο ισχύει και για τα ζώδια. Ανάλογα με το δικό μας (ζώδιο), άλλα τα λατρεύουμε κι άλλα τα μισούμε! Ποια είναι ποια; Διάβασε παρακάτω και νομίζουμε ότι θα συμφωνήσεις μαζί μας.

ΚΡΙΟΣ

Λατρεύεις τον Λέοντα: Ξέρεις ότι είναι το ίδιο παθιασμένος, ενθουσιώδης και τολμηρός σαν κι εσένα, κοινώς έχετε το ίδιο ταμπεραμέντο. Δε θα σου ζητήσει να... χαλαρώσεις ποτέ, δε θα σε σταματήσει από αυτό που θέλεις να κάνεις, δε θα μπει εμπόδιο στις φιλοδοξίες σου, ούτε θα εξαρτάται από σένα. Το κυριότερο όλων: Ποτέ δε θα ακούσεις από το στόμα του τη φράση "κάνε υπομονή".

Μισείς τον Σκορπιό: Μπορεί να αποδέχεσαι ότι έχει έντονα πάθη, αλλά όλο αυτό το μυστικοπαθές, το "υπόγειο", το dark, δεν το αντέχεις. Συν το ότι επιδιώκει να ελέγχει τα πράγματα και τις καταστάσεις, να περνά το δικό του και πρέπει να κάνεις πάντα αυτό που θέλει. Όχι... έτσι, από αντίδραση και μόνο...

ΤΑΥΡΟΣ

Λατρεύεις την Παρθένο: Είναι το ίδιο πρακτική με σένα, δουλευταρού, καταλαβαίνει τι χρειάζεσαι και εξ αιτίας της τελειομανίας και της εμμονής της στην λεπτομέρεια, σε βοηθά κι εσένα να πετύχεις το "τέλειο αποτέλεσμα" σε ό,τι κι αν κάνεις. Επίσης, σέβεται το πρόγραμμά σου, μιας και αυτή είναι πάντα οργανωμένη και δε θα σε αποσυντονίσει ποτέ, ούτε θα σου προβάλλει απαιτήσεις.

Μισείς τον Τοξότη: Είναι ξερόλας, μια πάει από εδώ, μια από εκεί, δεν έχει καμία εστίαση και στόχο. Είναι όπου μέρα του και νύχτα του, ό,τι κάτσει και συνήθως (αυτό είναι που σου τη βαράει απεριόριστα) πετυχαίνει πολύ περισσότερα από εσένα, χωρίς να προσπαθήσει ιδιαίτερα και βγαίνει πάντα από τη δύσκολη θέση. Και μόνο που η τύχη τον ευνοεί, σου έρχεται να τον...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr