ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για τον Μάρτιο του 2021;

Τι λένε τα άστρα για τον Μάρτιο του 2021;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Μάρτιο

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης, εκτός από αλλαγές στις καιρικές συνθήκες και της ώρας έχει στο σακούλι του και αλλαγές στις θέσεις των πλανητών. Ας πάμε να δούμε τι ακριβώς φέρνει μαζί του ο Μάρτιος και πώς θα επηρεάσει τα ζώδια!

- Ο Άρης στις 4/3, 5:29 πμ περνά στους ανέμελους Διδύμους, ξεσηκώνοντας τόσο τα Διδυμάκια, όσο και εσάς Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς. Για κάτι περισσότερο από ένα μήνα, η ενέργεια θα σας κατακλύσει, θα βομβαρδιστείτε σχεδόν από πολλές και διάφορες πληροφορίες, αλλά θα ανοίξετε τόσα μέτωπα που θα τρέχετε και δε θα φτάνετε.

Οι μετακινήσεις, οι επαφές σας, οι συναντήσεις και οι γραφειοκρατικές σας υποθέσεις θα αυξηθούν με γεωμετρική πρόοδο. Δε θα λείψουν όμως ευτράπελα, παρατράγουδα αλλά και τσακωμοί, διαφωνίες και ατυχήματα, γι’ αυτό μην υποτιμάται την εξυπνάδα άλλων, μην προσπαθήσετε να αποδείξετε ότι γνωρίζετε παραπάνω από οποιονδήποτε και κυρίως μην βιάζεστε γιατί είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα σκοντάψετε. Ευνοημένοι θα είστε εσείς Υδροχόοι, Ζυγοί και Λέοντες όπου θα δραστηριοποιηθείτε, θα επεκταθείτε κοινωνικά και θα κάνετε ένα σωρό χρήσιμες (ή και άχρηστες) γνωριμίες, ενώ εσείς οι Ταύροι και Σκορπιοί θα πρέπει να φυλάτε καλά την καρδούλα και την τσέπη σας γιατί θα έχετε την τάση να «σκορπήσετε» χρήματα και αισθήματα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

- Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 13/03, 12:20 ώρα Ελλάδας, στις 23° 03’ των Ιχθύων, καλώντας τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού να κάνουν μια καινούργια αρχή στα προσωπικά, τα επαγγελματικά, τα οικογενειακά και τις σχέσεις τους. Μην ξεχνάτε ότι χρειάζεται να αδειάσετε το χώρο από το παλιό και φθαρμένο, προκειμένου να μπει το νέο! Μην φοβηθείτε, λοιπόν, να κλείσετε τα παλιά κιτάπια σας και να ξεκινήσετε μια καινούργια πορεία προς το άγνωστο μεν, αλλά ίσως και πολύ καλύτερο από αυτό που είχατε μέχρι τώρα.

Το σύμπαν, άλλωστε, γνωρίζει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγές και εσείς οφείλετε να το εμπιστευτείτε και να συμβαδίσετε με τους ρυθμούς του. Προσοχή μεγάλη χρειάζεται από μεριάς σας Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, αφού άλλα βλέπουν τα μάτια σας κι άλλα είναι πραγματικά. Ευνοείστε τα μάλα Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι τόσο σε οικονομικά όσο και σε ερωτικά ζητήματα.

- Ο Ερμής στις 16/3, 00:26 μπαίνει επιτέλους στους Ιχθύς, ρίχνοντας τους τόνους κατακόρυφα και φέρνοντας τη φαντασία στην εξουσία! Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες θα βρουν εναλλακτικούς τρόπους έκφρασης, ίσως και πιο εσωστρεφείς, ωστόσο η σιωπή θα είναι πιο δυνατή από τον ήχο και τα μάτια θα λένε όσα το στόμα κρατά κρυμμένα.

Το συναίσθημα κυριαρχείς στις αποφάσεις, η διαίσθηση αναλαμβάνει τα ηνία και η λογική επεξεργασία δείχνει να απέχει απ’ όλες τις διαδικασίες του μυαλού. Κύριο ζητούμενό του είναι να πάψουν οι διαμάχες και οι εντάσεις και να επέλθει ηρεμία και γαλήνη στις συναναστροφές, ακόμα κι...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr