ΖΩΔΙΑ

Αν τσακωθείς με αυτά τα 5 ζώδια, θα χάσεις σίγουρα!

Αν τσακωθείς με αυτά τα 5 ζώδια, θα χάσεις σίγουρα!

Η αντιπαράθεση μαζί τους θα σε οδηγήσει σε σίγουρη ήττα!

Οι λογομαχίες και οι έντονοι διαπληκτισμοί είναι κάτι πολύ συνηθισμένο μεταξύ των ανθρώπων. Πιθανότατα θα έχεις συμμετάσχει και εσύ σε κάποιον λεκτικό καβγά ή θα σου έχει τύχει να σε «βάλει στη θέση σου» κάποιος. Ο λόγος γίνεται για τα άτομα που το μυαλό ή η γλώσσα τους είναι «ξυράφι» και όταν αποφασίσουν να εκτοξεύσουν επιχειρήματα ή κατηγορίες, τότε θα ήθελες να ανοίξει η γη και να σε καταπιεί, παρά να είχες μπλέξει μαζί τους.

Αν θέλεις λοιπόν να μην βρεθείς σε αυτήν τη θέση, διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια με τα οποία θα έπρεπε να αποφεύγεις εντελώς τις αντιπαραθέσεις. Για το καλό σου!

ΚΡΙΟΣ

Απλώς μην το κάνεις! Μην τον ενοχλείς, μην του πας κόντρα, μην του φέρνεις αντιρρήσεις. Δεν έχει σημασία αν έχει δίκιο ή άδικο.
Ο Κριός είναι το άτομο μαχητής και συνήθως η επίθεσή του τροφοδοτείται από υπερηφάνεια και επιθετικότητα. Όταν εμπλακείς σε μια διαμάχη με τον Κριό, ειδικά αν έχει και άλλα πύρινα στοιχεία στο ωροσκόπιό του, θα εισπράξεις το υπέρτατο «εγώ», το οποίο δεν προτίθεται να υποχωρήσει σε καμία περίπτωση. Μιλάμε για το άτομο που πρώτα θα σε αναιρέσει ως ύπαρξη και μετά θα σε τελειώσει.

Είναι ένας αθέμιτος παίκτης με υψηλή διάνοια. Παίζει για να «σκοτώσει», αφού αυτό του υπαγορεύει η πολεμική φύση του. Αν δεν του αρέσει αυτό που λες, θα σου επιτεθεί ασταμάτητα, ξανά και ξανά. Μέχρι να σε κάνει να κλάψεις. Πολλές φορές!

ΖΥΓΟΣ

Δεν θα το περίμενες ποτέ, έτσι; Ένα τόσο ήρεμο και ισορροπημένο άτομο.

Έχεις δοκιμάσεις ποτέ να μαλώσεις με έναν Ζυγό; Μην το κάνεις, γιατί απλούστατα θα χάσεις. Είναι εξοπλισμένος με έναν μηχανισμό επιβίωσης που δεν του επιτρέπει να σου δείξει ολόκληρη τη δύναμή του και αυτό τον οδηγεί σε μια «παθητική-επιθετική» συμπεριφορά. Αν τσακωθείς μαζί του, στο τέλος θα νιώσεις εντελώς «άδειος», αφού ο Ζυγός μετά την νίκη του θα σου χαρίσει και ένα… χαμόγελο!

Το σίγουρο είναι ότι, μετά τον καβγά μαζί του, θα σου μείνει μια αίσθηση ανικανοποίητου. Θα αποδεχθεί όλα...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr