ΖΩΔΙΑ

Υπάρχουν 4 λόγοι που δεν βλέπεις βελτίωση στα οικονομικά σου

Υπάρχουν 4 λόγοι που δεν βλέπεις βελτίωση στα οικονομικά σου

Μήπως βάζεις εσύ τα εμπόδια και δε φταίει μόνο η γενικότερη κατάσταση!

Τα πάντα είναι "ενέργεια" και η ενέργεια είναι στα πάντα, ακόμη και τα χρήματα, η οποία εκδηλώνεται σε όσα λέμε, κάνουμε και σκεφτόμαστε. Με πολύ απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι δε φταίει μόνο η γενικότερη οικονομική κατάσταση που επικρατεί. Εάν αγωνιζόμαστε να προσελκύσουμε χρήματα στη ζωή μας, πρέπει πραγματικά να το δούμε το θέμα από μια διαφορετική οπτική γωνία.

Παρακάτω σου δίνουμε 4 αιτίες που λειτουργούν σαν ενεργειακά εμπόδια όσον αφορά στα χρήματα και γι' αυτό δεν υπάρχει βελτίωση στα οικονομικά σου:

1. Πόσο συχνά κατηγορείς τους γονείς σου, τους πολιτικούς και οτιδήποτε ή οποιονδήποτε άλλο για την τρέχουσα κατάστασή σου;

Όσο πιο πολύ σκεφτόμαστε τα παραπάνω, τόσο περισσότερο αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι τα χρήματα είναι η ρίζα κάθε κακού ή συνδέονται με ανθρώπους που πατούν επί πτωμάτων, «εξαπατούν» το σύστημα ή είναι κλέφτες.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι όλοι οι πολιτικοί ή οι πλούσιοι απατεώνες και αρπακτικά. Στην πραγματικότητα, αν δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή σε αυτούς είναι επειδή κάθε φορά που γίνεται κάτι "κακό" ευαισθητοποιούνται τα μέσα ενημέρωσης γιατί ακριβώς αυτοί "πουλάνε", μέχρι να εμφανιστεί κάποιος άλλος που... πουλάει περισσότερο.

Όσο σκεφτόμαστε άσχημα για τα χρήματα, πχ πόσο φθείρουν τον άνθρωπο, καταστρέφουν αξίες και υπολήψεις κλπ, κλπ, τόσο δε θα τα αποκτούμε. Λογικό δεν είναι, αφού φορτίζεται αρνητικά το όλο θέμα; Τα λεφτά προσφέρουν τη δυνατότητα να υλοποιήσεις κάποια όνειρά σου, να βοηθήσεις κι άλλους που το έχουν ανάγκη και κυρίως σου προσφέρουν την ελευθερία να κάνεις ό,τι σου αρέσει ή σε γεμίζει, χωρίς να ανησυχείς για το πώς θα βγάλεις την επόμενη μέρα. Δες λοιπόν τη θετική τους πλευρά.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου. Παράγγειλέ την τώρα!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr