ΖΩΔΙΑ

Να τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις την γυναίκα Ιχθύ

Να τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις την γυναίκα Ιχθύ

Ένα από τα πιο αιθέρια πλάσματα του ζωδιακού είναι ο αντιπροσωπευτικός τύπος της γυναίκας Ιχθύ!

Έχει ομορφιά και χάρη, είναι άνθρωπος δοτικός, συναισθηματικός, με γερό ένστικτο και υπέροχη αίσθηση γούστου! Δες πώς μπορείς να την κατακτήσεις!

Εάν είσαι Ιχθύς, έχεις ωροσκόπο Ιχθύ, Σελήνη ή Αφροδίτη, συνέχισε να διαβάζεις!

  • Μπορεί να την έλκουν οι άντρες που ξέρουν τι θέλουν και πατούν γερά στα πόδια τους, αλλά αν την προσεγγίσεις με τσαμπουκά θα την κάνει με ελαφρά. Δεν αντέχει την πίεση κι ο βαριά αρρενωπός τσαμπουκάς, μπορεί να την γοητεύσει για περίπου μερικές ώρες έως λίγες ημέρες. Μετά, πάπαλα…
  • Κι ενώ στην αγριάδα λέμε «no», στην υποστήριξη λέμε «YES!». Σε θέλει και σε προτιμάει δυνατό στο μυαλό και στην ψυχή, παρά στο σώμα και στα λόγια. Θα σε έχει Θεό εάν την βοηθάς από τα πιο απλά ως τα πιο δύσκολα. Αυτό χρειάζεται και θέλει, αλλά μην περιμένεις να στο πει με λόγια καθαρά. Εκεί έχουμε θέμα… Είναι ελαφρώς σφίγγα και μουγκή!
  • Έχεις ακούσει ότι υπάρχουν ζώδια που βαριούνται εύκολα και θέλουν ποικιλία; Ε, η Ψαρίνα μας είναι ένα από αυτά! Πρέπει να την έχεις διαρκώς ευχάριστα απασχολημένη και να φροντίσεις να είναι δημιουργική, διαφορετικά, την πιάνει τεμπελιά και κατάθλιψη!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr