ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 5 ζώδια δεν είναι καθόλου «δήθεν»!

Αυτά τα 5 ζώδια δεν είναι καθόλου «δήθεν»!

 Έχουν χαμηλό προφίλ, αλλά υψηλή αξία!

Όλοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε κουλ, ότι πηγαίνουμε σύμφωνα με το ρεύμα και το πνεύμα της εποχής και λειτουργούμε με ηρεμία, αλλά δεν είναι πάντα αυτό το θέμα. Για να είσαι ένα πραγματικά προσγειωμένο άτομο, πρέπει να έχεις λίγες ή καθόλου προσδοκίες από τους ανθρώπους, να σκέφτεσαι τα λόγια και τις πράξεις σου και να νιώθεις άνετα τόσο μόνος/η όσο και με παρέα.

Τα άτομα στα οποία αναφερόμαστε, δεν ενδιαφέρονται ούτε συνηθίζουν να πηγαίνουν σε ακριβά μαγαζιά ή να λαμβάνουν πολυτελή δώρα. Δεν κρίνουν τους άλλους ανθρώπους με βάση τα χρήματα ή την άνετη ζωή τους και ενδιαφέρονται περισσότερο για ό,τι κάνει κάποιον μοναδικό και αληθινό, παρά για οτιδήποτε προσποιείται ότι είναι.

Συνήθως, πατάνε γερά τα πόδια τους, πράγμα που σημαίνει ότι είναι δυνατοί, προσεκτικοί και έχουν σταθερές αξίες. Δεν χειραγωγούνται εύκολα και είναι πολύ προσεκτικοί με τα πρόσωπα που προσπαθούν να τους εξαπατήσουν.

Γενικά, διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ σε όλες του τις εκδηλώσεις. Θα λέγαμε ότι είναι τα άτομα που τα ενδιαφέρει περισσότερο η ουσία παρά η επιφάνεια των πραγμάτων.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που δεν τους αρέσουν οι «δηθενιές» και επιλέγουν την αυθεντικότητα:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι δεν μπορούν να προσποιηθούν ότι είναι κάτι που δεν είναι και μένουν πιστοί στις αξίες τους. Είναι υποστηρικτικοί, νοιάζονται για τους άλλους και το ενδιαφέρον που δείχνουν είναι αυθεντικό.

Δεν προσποιούνται ότι είναι χαρούμενοι όταν θα κάνεις την καριέρα που ονειρευόσουν ή θα βρεις το τέλειο ταίρι. Θα χαρούν πράγματι για σένα!

Αυτό το ζώδιο δεν νιώθει ζήλεια ή φθόνο για τις επιτυχίες των άλλων. Αρκείται στην ασφάλεια που του παρέχουν οι δικές του επιτυχίες. Δέχεται τους άλλους ως ίσος προς ίσον και δεν πετάει ποτέ στα σύννεφα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι ένα προσγειωμένο ζώδιο, όσον αφορά την αξία που δίνει τη ζωή και την έφεσή του να βοηθάει ανιδιοτελώς τους άλλους.

Έχει την έμφυτη...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr