ΖΩΔΙΑ

Οι 3 άντρες του ζωδιακού που πρέπει να κρατήσεις μακριά από τους δικούς σου!

Οι 3 άντρες του ζωδιακού που πρέπει να κρατήσεις μακριά από τους δικούς σου!

Ή τουλάχιστον να τους προετοιμάσεις κατάλληλα, πριν τη συνάντηση!

Συχνά οι γονείς πρήζουν το παιδί τους, κυρίως να είναι κορίτσι, για να τους συστήσεις το νέο της φίλο γιατί θέλουν να δουν με τι άνθρωπο βγαίνει τόσο καιρό, αν το αγαπάει, το προσέχει και φυσικά τι σκοπό έχει για εκείνο.

Εμείς στο λέμε για το δικό σου καλό ότι πρέπει να σκεφτείς πολύ πριν γνωρίσεις αυτά τα τρία ζώδια στους δικούς σου... ή τουλάχιστον να τους προετοιμάσεις κατάλληλα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι που είναι στον κόσμο του ο Υδροχόος, θα τον πας σε ένα οικογενειακό τραπέζι και θα αρχίσει τα δικά του. Θα κάνει κουβέντα για την παγκόσμια ειρήνη, για την κλιματική αλλαγή, για την πολιτική και γενικότερα θα είναι αντιδραστικός και μεγάλος αντιρρησίας. Δεν θα αφήσει καθόλου καλή εντύπωση στους γονείς σου. Άσε που θα νιώσει κιόλας ότι πνίγεται γιατί πας να τον... τυλίξεις για γάμο και παίζει πολύ σοβαρά, μετά το οικογενειακό τραπέζι, να σου πει ένα... "χωρίζουμε" κι εσύ να μείνεις παγωτό!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης κάποιες φορές χάνει το μέτρο στην συμπεριφορά του. Μπορεί να γίνει μεγάλος κάφρος. Να ξεκινήσει να κάνει κάποια "χοντρά" και άκομψα αστεία και να σε εκθέσει. Είναι ώρες-ώρες απελπιστικά ειλικρινής και μπορεί να του ξεφύγει καμιά κακία για την εμφάνιση της μαμάς σου για παράδειγμα. Να της πει λόγου χάρη: "Κυρία Μαρίκα τρώτε πολύ βλέπω... Το αδειάσατε το πιάτο". Εκείνος θα το θεωρήσει χιουμοράκι και η μαμά σου θα προσβληθεί!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr