ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια με τις πιο βίαιες τάσεις

Τα 5 ζώδια με τις πιο βίαιες τάσεις

Το ένα από αυτά θα σε εκπλήξει ίσως...

Σίγουρα θα έχεις συναντήσει κι εσύ στην ζωή σου ένα άτομο, το οποίο να το έχει… φοβηθεί λίγο το μάτι σου. Και αυτό γιατί μπορεί να ήταν υπερβολικά νευρικό, απότομο και επιθετικό. Τα ζώδια για τα οποία θα μιλήσουμε παρακάτω, έχουν μέσα του έντονα το ένστικτο της επιβολής και είναι αρκετά επιθετικά. Ακόμα και να δεν είναι βίαια στην πράξη, ασκούν πολλές φορές λεκτική ή ψυχολογική βία.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένα άτομο που μέσα του έχει θυμό. Έχει έντονες αντιδράσεις και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του. Είναι ένας άνθρωπος που εύκολα θα κάνει επίθεση, χωρίς να το σκεφτεί.

Τυφλώνεται και θέλει να ξεσπάσει άμεσα γιατί αλλιώς θα «σκάσει». Μπορεί να τον δεις να σπάει ό,τι βρει μπροστά του προκειμένου να εκτονωθεί. Ο κυβερνήτης του είναι ο Άρης και το στοιχείο από μόνο του τον κάνει πολεμοχαρή, επιθετικό, βίαιο και… τσαμπουκαλεμένο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν είναι τόσο επιθετικός από την φύση του, αλλά η βία κάποιες στιγμές του βγαίνει. Όταν δεν μπορεί να επιβληθεί με τα λόγια ή όταν βλέπει ότι με την συζήτηση δεν μπορεί να βρεθεί μια άκρη, τότε χρησιμοποιεί τα πιο σκληρά μέσα που έχει.

Τον πιάνει μια τάση να θέλει απλά με μια κίνηση να «σε βγάλει από τη μέση» και να πάει παρακάτω. Ο Ταύρος όταν εξαντλήσει τα όρια της υπομονής του, τότε βγάζει τα επιθετικά και βίαια ένστικτα που έχει μέσα του και γίνεται «ταύρος εν υαλοπωλείο».

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα! Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr