ΖΩΔΙΑ

Αυτά κάνει το ζώδιό σου και το… φοβάμαι!

Αυτά κάνει το ζώδιό σου και το… φοβάμαι!

Δεν με πιστεύεις; Διάβασε και θα συμφωνήσεις μαζί μου!

ΚΡΙΟΣ: Όταν σου ανέβει το αίμα στο κεφάλι και οργιστείς, δεν ακούς κανέναν, είναι αδύνατο να σε ηρεμήσουμε, άσε δε που δεν μπορούμε να σε σταματήσουμε! Με απλά λογάκια, σε ψιλοφοβόμαστε, δεν ξέρουμε πώς να σε χειριστούμε. Αλήθεια, οι οδηγίες χρήσης σου, που είναι;
ΤΑΥΡΟΣ: Σε αντίθεση με τον Κριό, αντί να εξωτερικεύεις το θυμό σου, τον συσσωρεύεις και μετά… κλάψτε μας. Αλλά εκείνο που μας σκάει, είναι ότι δεν αλλάζεις γνώμη με τίποτα. Αν κάτι σου κάτσει στραβά για κάποιο λόγο, ή βγάλεις απόφαση-νόμο του κράτους, εμείς περισσεύουμε κι η γνώμη μας περιττεύει. Σκιάζομαι!
ΔΙΔΥΜΟΙ: Από δω θα το φέρεις, από κει θα το πας, με τα επιχειρήματά σου και τα λόγια σου, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τουμπάρεις και κατάσταση (δύσκολη) που να μην την γυρίσεις προς όφελός σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν υπάρχει άνθρωπος που γνωρίζει τι σημαίνει εκβιασμός, είσαι εσύ! Καλέ, το παίρνω πίσω: τον εφηύρες τον εκβιασμό! Ό,τι κι αν προσπαθήσω να κάνω, αν εσύ το έχεις πάρει απόφαση, θα με φορτώσεις με ενοχές και θα ψάχνω για ψυχίατρο!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr