ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 12 ζευγάρια ζωδίων που η μοίρα θα τους παίξει άσχημο παιχνίδι

Αυτά είναι τα 12 ζευγάρια ζωδίων που η μοίρα θα τους παίξει άσχημο παιχνίδι

Έρχονται κοντά για κάποιο λόγο… Το κακό είναι όμως ότι στο τέλος πονάνε πολύ!

Για ό,τι συμβαίνει στην ζωή μας υπάρχει ένας λόγος. Κάθε γνωριμία που κάνουμε και κάθε άνθρωπος με τον οποίο ερχόμαστε κοντά, μας «διδάσκει» και κάτι. Μας δείχνει έναν διαφορετικό δρόμο και μια άλλη οπτική σε σχέση με αυτή που εμείς βλέπαμε τα πράγματα. Και αυτά τα μαθήματα δεν είναι απαραίτητο μόνο να τα παίρνουμε.

Μπορούμε να τα δώσουμε κιόλας. Γι’ αυτό κάθε άνθρωπος που έρχεται στην ζωή μας, όταν φύγει από αυτή, μετά θα είναι διαφορετικός και αλλαγμένος. Πάμε λίγο πιο κάτω να δούμε 12 διαφορετικά ζευγάρια ζωδίων, τα οποία η μοίρα και η ζωή τα φέρανε μεν κοντά, αλλά δεν ήταν γραφτό τους να στεριώσουν ή να ευτυχίσουν.

ΚΡΙΟΣ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτά τα ζώδια θα μπλεχτούν σε μια σχέση έντονου πάθους. Ίσως να είχαν ερωτευτεί και με την πρώτη ματιά κι αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που «τυφλώθηκαν» και λειτουργούσαν εντελώς απερίσκεπτα. Ωστόσο, όταν ο έρωτας, το πάθος και ο πόθος τελειώσουν, θα δουν την πραγματικότητα και θα χωρίσουν με όχι και τόσο… φιλικό τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ - ΤΟΞΟΤΗΣ

Σίγουρα θα έχεις ακούσει και στο παρελθόν για τον… «καταστροφικό» αυτό συνδυασμό. Δύο ζώδια που δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους, όμως όταν έρθουν κοντά μπορεί να δημιουργηθεί κάτι «εκρηκτικό» μεταξύ τους. Αυτό το «κάτι» όμως θα κρατήσει πολύ λίγο. Θα το ζήσουν, θα το χαρούν, αλλά θα πονέσουν παράλληλα…

ΔΙΔΥΜΟΙ - ΙΧΘΥΕΣ

Άλλος ένας συνδυασμός ζωδίων που με την πρώτη ματιά λες… «αυτοί οι δυο δεν θα μπορούσαν να είναι ποτέ μαζί». Και όμως! Και μαζί μπορούν να είναι και καλά να περάσουν, αλλά όχι για πολύ. Γιατί όταν περάσει ο έρωτας και ο ενθουσιασμός, ο πόνος θα είναι τεράστιος και κυρίως ο Ιχθύς είναι αυτός που θα πληγωθεί περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr