ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που είναι πολύ δύσκολα στην επιλογή συντρόφου!

3 ζώδια που είναι πολύ δύσκολα στην επιλογή συντρόφου!

 Έχουν πολλές απαιτήσεις και θα σε περάσουν από... κόσκινο!

Αν έχεις νιώσει ποτέ το συναίσθημα ότι παντού γύρω σου κυκλοφορούν ταιριαστά ζευγάρια, αλλά εσύ δεν έχεις βρει ακόμα αυτόν/ην που σου ταιριάζει, μην ανησυχείς. Δεν είσαι απαραίτητα μίζερος ή ιδιότροπος. Απλώς, είσαι αρκετά επιλεκτικός σε σχέση με το που θα διοχετεύσεις την ρομαντική ή τη συναισθηματική σου πλευρά. Μάλλον έχεις υψηλά πρότυπα για τον/την μελλοντικό σύντροφό σου και αυτό δεν είναι κακό.

Τα ζώδια που τείνουν να είναι πιο επιλεκτικά στο θέμα των συντρόφων είναι εκείνα που έχουν πολύ ξεκάθαρη εικόνα για το τι χρειάζονται. Και το να βρουν αυτά που ζητούν σε έναν σύντροφο συνδέεται αυτόματα με την έλξη που θα νιώσουν για εκείνον. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται καν να σκεφτούν να κάνουν έστω απλή γνωριμία με κάποιο άτομο που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους.

Αν όλα αυτά σου ακούγονται οικεία και είσαι ο τύπος που προτιμά να είναι μόνος/η, παρά να ξοδεύει τον χρόνο του με… άσχετα άτομα, είναι πολύ πιθανό να ανήκεις σε ένα από τα ζώδια της λίστας μας, τα οποία έχουν «υψηλές απαιτήσεις» σε θέματα συντρόφων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι ο τελειομανής του ζωδιακού. Διατηρεί γενικά ένα πολύ υψηλό επίπεδο στη ζωή και στις δράσεις του και πολλές φορές είναι ο σκληρότερος κριτής του εαυτού του. Δεδομένης λοιπόν της τελειομανίας του, δεν προκαλεί έκπληξη ότι αναμένει από οποιονδήποτε πιθανό σύντροφο το ίδιο υψηλό επίπεδο.

Ένα ζώδιο της γης, όπως η Παρθένος, έχει πολύ ξεκάθαρη και προσγειωμένη άποψη για το τι θέλει από τη ζωή. Αυτό περιλαμβάνει και το είδος του συντρόφου που θέλει, πράγμα που εξηγεί γιατί έχει την τάση να προχωρά αργά, να παρατηρεί προσεκτικά και να γνωρίζει πρώτα καλά οποιονδήποτε πιστεύει ότι έχει πραγματικά πιθανότητες να φτάσει στην καρδιά του/της. Από τη στιγμή που θα σιγουρευτεί ότι ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε σχέση, θα βγάλει και μια πιο ήπια και στοργική πλευρά.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr