ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για τον Απρίλιο του 2021;

Τι λένε τα άστρα για τον Απρίλιο του 2021;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Απρίλιο

Ο Απρίλιος, μοσχοβολιστός και πολύχρωμος, είναι εδώ και μαζί του φέρνει αρκετές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό. Ας πάμε να δούμε τι επιφυλάσσει σε αρκετά ζώδια!

- Ο Ερμής στις 4/4, 6:41 περνά στον Κριό αυξάνοντας τις ταχύτητες στο μέγιστο σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς κι Αιγόκερους, κάνοντάς σας εξωστρεφείς, ειλικρινείς και επικοινωνιακούς. Θα αδράξετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις ιδέες σας, να κάνετε τις επαφές και τις συναντήσεις σας, να διευθετήσετε γραφειοκρατικές υποθέσεις και φυσικά να συναναστραφείτε με κόσμο. Αν όμως θέλετε να έχετε θετικά αποτελέσματα, ελέγξτε τη νευρικότητα, τον αυθορμητισμό και την ανάγκη σας να πείτε την αλήθεια σας. Εσείς μπορεί να ξεχάσετε ό,τι ξεστομίσετε, όχι όμως κι ο αποδέκτης. Παρθένοι, Ιχθύες και Τοξότες, το μυαλό σας θα είναι πώς θα καταφέρετε να πετύχετε τους ερωτικούς και οικονομικούς σας στόχους!

Στις 19/4, 13:29 μπαίνει στον Ταύρο, καλώντας κυρίως εσάς τους Ταύρους να παραμείνετε σταθεροί στην τροχιά σας, να σκεφτείτε το συμφέρον σας και να υλοποιήσετε (βασικό αυτό) ιδέες και αποφάσεις που έχουν σαν στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητάς σας αλλά και αύξηση των εσόδων σας. Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι μουλαρώστε μπροστά στις πιέσεις, αδιαφορώντας για όλους εκείνους που σας λένε να βιαστείτε να κάνετε τις κινήσεις σας. Κριοί και Ζυγοί όλο στα λεφτά και το σεξ θα είναι το μυαλό σας ενώ εσείς οι Παρθένοι και Αιγόκεροι, επιτέλους, θα βρείτε ανθρώπους να μιλάνε την ίδια γλώσσα μαζί σας και να καταλαβαίνεστε.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr