ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που σηκώνουν το γάντι της πρόκλησης

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που σηκώνουν το γάντι της πρόκλησης

Φυσικά και θα δεχτούν την όποια πρόκληση!

Δεν θα διστάσουν και δεν θα φοβηθούν! Είναι τα άτομα εκείνα που ανταποκρίνονται σε όλα, βγαίνουν μπροστά και παλεύουν με θάρρος και τόλμη. Κάθε πρόκληση για εκείνα είναι και μια ευκαιρία να αποδείξουν τις ικανότητές τους και τις δυνατότητές τους.

Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια πέντε ζώδια μιλάμε:

ΚΡΙΟΣ

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατηγορούν τον Κριό για τον παρορμητικό χαρακτήρα του και τις άμεσες αντιδράσεις του, καθώς τις περισσότερες φορές δρα χωρίς να σκέφτεται. Ωστόσο η παρόρμησή του αυτή είναι που τον κάνει να δίνει λύσεις γρήγορα και πολλές φορές αποτελεσματικά. Η… ταχύτητα είναι εργαλείο για εκείνον, γιατί του είναι πιο εύκολο να πάρει αυτό που θέλει.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα έξυπνο άτομο. Μπορεί να μην «βουτάει την γλώσσα στο μυαλό», ωστόσο κάποιες στιγμές και αυτό είναι υπέρ του. Για παράδειγμα σε έναν καυγά ή μια διαφωνία, ο Κριός στο τέλος… κερδίζει και βγαίνει κι από πάνω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος έχει να το λέει και να καμαρώνει για το πόσο έξυπνος είναι. Όντως, διαθέτει ένα από τα πιο «κοφτερά» μυαλά του ζωδιακού και αυτό τον βοηθά στο να βρίσκει λύσεις και...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr