ΖΩΔΙΑ

Αυτοί οι 3 άντρες είναι οι μεγαλύτεροι «κυνηγοί» του ζωδιακού

Αυτοί οι 3 άντρες είναι οι μεγαλύτεροι «κυνηγοί» του ζωδιακού

Θα τους χαρακτήριζες και… «γύπες»

Δεν αφήνουν ούτε… θηλυκή γάτα, χωρίς να την φλερτάρουν. Αν μια γυναίκα τους αρέσει, δε θα διστάσουν. Θα κάνουν το βήμα που πρέπει, θα την προσεγγίσουν και θα δείξουν το ενδιαφέρον τους.

Δεν θα μείνουν μόνο στα βλέμματα από μακριά, αλλά θα την πλησιάσουν για να της μιλήσουν και θα της προτείνουν να την κεράσουν ένα ποτό. Φυσικά δε θα σταματήσουν το κυνήγι μέχρι να την κατακτήσουν.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο που σου έρχεται στο μυαλό, όταν μιλάμε για διεκδίκηση και… «πέσιμο». Είναι γεννημένος κυνηγός. «Μυρίζεται» κάθε θηλυκή ύπαρξη στον χώρο και αν του αρέσει εμφανισιακά, θα την προσεγγίσει.

Δεν θα δειλιάσει. Θα της μιλήσει και θα ρισκάρει ακόμα και την απόρριψη. Άλλωστε… τι είχε, τι έχασε; Την κίνησή του ως αρσενικό την έκανε. Ο Κριός έχει έναν απίστευτο τρόπο να προσεγγίζει τις γυναίκες.

Έχει ένα χάρισμα και αυτό προέρχεται από τον δυναμικό χαρακτήρα του και την άμεση προσέγγισή του. Ακόμα και μέσω social media, όταν φλερτάρει ένας Κριός, θα ζητήσει άμεσα ραντεβού για να βρεθεί σε... ακτίνα βολής από το θήραμά του. Δεν αρκείται στο… μπλα μπλα για μέρες.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στους άντρες «κυνηγούς» ανήκει και ο Τοξότης. Το δηλώνει...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr