ΖΩΔΙΑ

Ερωτικές Προβλέψεις από 05/04 έως 11/04: Σούπερ ερωτικές καταστάσεις!

Ερωτικές Προβλέψεις από 05/04 έως 11/04: Σούπερ ερωτικές καταστάσεις!

Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου από 05/04 έως 11/04

Σε άκρως ερωτική τροχιά θα μας βάλει αυτή η εβδομάδα, ξεκινώντας από τις 6 με την Αφροδίτη στον Κριό να κάνει όψη με τον Άρη στους Διδύμους, ξεσηκώνοντας πόθους και δημιουργώντας νέους έρωτες για Παρορμητικούς και Μεταβλητούς του β’ δεκαημέρου.

Μετά, συγκεκριμένα στις 9/4, το τοπίο θα θολώσει, αφού μπλέκεται ο Ποσειδώνας και το τετράγωνό του με τον Άρη, οπότε θα μπουν στη μέση απιστίες και αμαρτίες σε Μεταβλητούς και Σταθερούς του γ’ δεκαημέρου, που δε θα ξέρουν τι είναι αλήθεια και τι ψέμα.

Η Αφροδίτη έρχεται με τη σειρά της, στις 10 του μήνα, να δώσει χαρά και ευκαιρίες με την όψη της με τον Δία στον Υδροχόο, ενώ στις 11, με το τετράγωνό της με τον Πλούτωνας στον Αιγόκερω, θα βγάλει απολυτότητα και ανικανοποίητες τάσεις, αφού θα αναζωπυρωθούν πάθη, κάτι που δε θα κρατήσει πολύ. Οι πιο ανεβασμένοι θα είναι αυτοί του α’ δεκαημέρου που ο Ερμής, μέχρι τις 9, θα τους δίνει το ελεύθερο να κάνουν ό,τι τους αρέσει!

Ας δούμε όμως αναλυτικά τι θα γίνει στα αισθηματικά του κάθε ζωδίου αυτή την εβδομάδα!

ΚΡΙΟΣ ❤

Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και τα σκυλιά δεμένα, για σένα του β’ δεκαημέρου και σου προσφέρεται μια θαυμάσια ευκαιρία να διώξεις τη μοναξιά σου, με μια νέα γνωριμία στις 6 του μήνα.... Δες εδώ την ερωτική πρόβλεψή σου από 05/04 έως 11/04

ΤΑΥΡΟΣ ❤

Εσύ του γ’ δεκαημέρου θα έχεις αρκετά ζόρια αυτή την εβδομάδα γιατί ναι μεν η πέρασή σου θα είναι μεγάλη και μάλιστα σε πρόσωπα που έχουν θέση ή τον τρόπο τους, όμως δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα... Δες εδώ την ερωτική πρόβλεψή σου από 05/04 έως 11/04

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr