ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα Α αρσενικά του ζωδιακού

Αυτά είναι τα Α αρσενικά  του ζωδιακού

Ή αλλιώς οι αρχηγοί, αυτοί που θα καθοδηγούν και οι άλλοι θα υπακούν

Όταν μιλάμε για ένα Α αρσενικό, αναφερόμαστε σε έναν άντρα με δυνατή προσωπικότητα. Κάποιον ο οποίος θα είναι και σωματικά ισχυρός, θα μπορεί να επιβληθεί λεκτικά και πρακτικά και θα έχει παράλληλα και κάποιες επιθετικές τάσεις. Δεν θα είναι αυτό που λέμε ήρεμη δύναμη σε καμία περίπτωση.

Θα είναι έτοιμος για μάχη και θα είναι πάντα πρόθυμος να υπερασπιστεί όποιον/α και ό,τι αγαπά. Πάμε να δούμε τα 4 ζώδια στα οποία αναφερόμαστε:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι γεννημένος αρχηγός. Έχει έρθει στον κόσμο αυτό για να ηγείται. Θέλει να είναι ο πρώτος σε όλα. Φαντάσου τον σαν ένα στρατηγό πάνω στο άλογό του, να δίνει το σύνθημα για την μάχη.

Εκείνος να καλπάζει μπροστά και οι άλλοι να τον ακολουθούν. Ο Κριός έχει ως κυβερνήτη του τον Άρη και εκείνος του δίνει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να είναι ένα Α αρσενικό. Είναι μαχητικός, έχει ενέργεια, πάθος, δύναμη, θάρρος και δεν φοβάται να λερώσει τα χέρια του.

Είναι ο τύπος του άντρα που κάθε γυναίκα θα ένιωθε ασφαλής στο πλευρό του. Γιατί θα την προστάτευε και θα την φρόντιζε παράλληλα...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr